2777
2789
عنوان

گوشیم شونزده پرومکسه ولی کیفیت دوربین

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 62 پست
در زمینه لپ تاپ عمو فردوس میتونم راهنمایی کنم

اش اش اش اشتباه کردی عزیزم

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا این وسطا کمتر پز میدادی…,بیخیال داخل برنامه ها برو رو دوربین قسمت تنظیمات کیفیت از رو خودکار بر ...

میگه ۸ سال پیش منم تعجب کردم گفتم والا اون دوره قبل کرچنا وضعیت اینجوری نبود زیر ۱۴ ساله ها تبلت داشتن 😐

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

قبلا تو یه تایپک دیگه هم گفته بودی از 12 سالگی ایفون داری و الانم 16 دستته بعدم گلم تایپ کردن ایفون ...

وات؟عزیزم عکس صفحه چتو الان میزارم‌خودت بیین دوتا نقطه ای میبینی یا نه😂😐دوتا نقطه چیه بابا 

میگه ۸ سال پیش منم تعجب کردم گفتم والا اون دوره قبل کرچنا وضعیت اینجوری نبود زیر ۱۴ ساله ها تبلت داش ...

اره درسته ولی خب قدیم که مثل الان فضای مجازیو تیک تاکو یوتیوبو اینستا و اینجور چیزا ترند نبود چیز خاصی تو گوشیا نبود خب 

اره درسته ولی خب قدیم که مثل الان فضای مجازیو تیک تاکو یوتیوبو اینستا و اینجور چیزا ترند نبود چیز خا ...

نمیدونم بازچرا قانع نمیشم 😐🤌🏼

بزرگترین شکست عشقیمم موقعی خوردم که رفتم خونه دیدم دخترخالمم خواست مامانمم لپتاپو‌داد دخترخالم😐🦦💔

😂😭منم یادمه داشتم ولی یادم نیست چی شدش😂😂

همسر رسمی لی مین هو متاهل و متعهد💅🏻💖

نمیدونم بازچرا قانع نمیشم 😐🤌🏼

زیاد شده این چیزا بابا الان شده دهه نودی قسطی ایفون بخره ولی میخره😂😑همه ایفون گرفتن دستشون فامیلمون هشت سالشه باباش چهارده پرومکس‌داده‌دستش البته اصن اینو درک نمیکنم کارشون درست نیس

زیاد شده این چیزا بابا الان شده دهه نودی قسطی ایفون بخره ولی میخره😂😑همه ایفون گرفتن دستشون فامیلمو ...

خب دیگه صددرصد خانواده یا فامیلتون هنوز سرش نخورده به سنگ که ببینه چه اتفاقایی میوفته 😐

خب دیگه صددرصد خانواده یا فامیلتون هنوز سرش نخورده به سنگ که ببینه چه اتفاقایی میوفته 😐

دقیقا🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️البته خیلی بچس کارتون میبینه باهاش فقط😂😂