2777
2789
عنوان

وای بدبخت شدم پیامم برا پسره رفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 75 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره پیام بده بنویس حالا که فکر کنم خیلی نه ولی یکم و دیگه هستی قبول کن😂

😂😂

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

حداقل جمعش میکردید و میگفتید اشتباه ارسال شده

گمان نکنم اندازه ارسال یه پیام دیگه هم شارژ تو گوشیش باشه😂😂😂😂

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
بابا طرف بفهمه من شماره شو سیو دارم بدبختم این منتظر یه حرکت از من بود الان بفهمه سیو دارم فردا با م ...

حس کردم شوهرت میشه

مبارکه

و اینکه نترس

با چقدر عنی پروندیش😂😂

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

فکر کن ساعت ۲شب داری به بدبختیای زندگیت فکر میکنی یا خوابیصدای پیامک میاد:خیلی عنی😂تیر خلاصی

وای داشته به بدبختیای زندگیش فکرمیکرده🤣🤣🤣

یهو سروکله ی یه‌عن هم وسط بدبختیاش نازل میشه🤣🤣🤣

وانی معکم اینما کنتم 

فکر کن ساعت ۲شب داری به بدبختیای زندگیت فکر میکنی یا خوابیصدای پیامک میاد:خیلی عنی😂تیر خلاصی

اونم از طرف کراشش🤣🤣🤣

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

وای واییییییییی😂😂😂😂😂😂😂😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱