2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلاق چرا دیگه

پس همینجوری ادامه بدن؟ این چه زندگیه اخه

تهش هم با مدرک به هم دیگه تهمت بزنن میشه زنای محصنه همون بهتر طلاق بگیرن هر کی بره دنبال همون هرزگی که دلش میخواست تو متاهل بودنش داشته باشه

طلاق چرا دیگه

چون زنه یکی از خیانت هاش با پسرخاله شوهره بود آبروشون تو کل فامیل رف مجبور شدن دیگ تن ب کثافت کاری همدیگ ندن طلاق گرفتن.بقول خودش فقط واس اینک بگ شوهر دارم و سایش بالا سر بچه هاش باشه طلاق نمیگرفتن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

مرد ادعای روشن فکری داشت و روابط ازاد میخواست خانومم نتونست تحمل کنه و طلاق گرفتن زندگی ای که از نظر ...

روابط ازاد واستون رویایی هست ؟😬

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

حالا بچه از کی بود؟

نمیدونم.ولی همون اول ب شوهرم گفتم نباید غریبه میومد تو جمعمون...جاریا بودیم با پسرعموی همسرم و خانومش و این اقا...با عروس عمو تیک و تاک زد..لورفتن گندش درومد با زنش همدست بودن

من گفتم واسم رویاییه؟اوایل زندگیشون منظورم بود که کسی نمیدونست چه خبره

اها پس کسی نفهمه مشکلی نداره؟🤦🏼

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

ی خانوم ۴۵ ساله هم با چندین نفر رابطه داشت همسرش فهمید..شروع کرد ب پیداکردن زن صیغه ای واسه همسرش..وقتی دید شوهرش خوب خرجشون میکنه پشیمون شد چون زنه حامله شده بود برد سقطش کرد و جداشون کرد و سرش ب سنگ خورد و نشست سر زندگیش

منم یکیو میشناسم از نزدیکام ک شوهر عوضی داره اما خیانت کار نیس همه اخلاق بدی داره غیر خیانت  اما احمق ابله ب زنش گفته بود با هرکی میخوای باش فقط نذار من بفهمم....بشدت سر زنش بی غیرته ...ولی زنش خیلی نجیبه