2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا فرار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 81 پست
آخه حتما همچین چیزی گفتن که اینجوری میخواد واکنش بده

ن😐 نگفتن

بگرد دنبال علتای دیگه واسه عروسی نگرفتنش

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰
ایده فرار با کسی ک دوسش دارم آرزومهاسی آرزومو داری😁😂

حالا فرار اون شکلی که نه 

این شوهرمه میگه خونه بگیریم وسیله ها رو ببریم 

آدرس ندیم بهشون رفت و آمد آنچنانی هم نکنیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر شوهر منم خیلی حسادت می‌کنه

انقد اذیتم کرد با زبونش که حد نداره

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

این ک تو میگی پول و از خانوادش میگیره تو رو هم نمیبره تنها میره😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فقط بهت میگم ساده نشی عروسی نگیریشوهرسابق دوستم بهش گفته بود بیا پول عروسیو از بابام بگیریم اتلیه و ...

یکم حرفای شوهرم عجیبه 

وگرنه خودش بیشتر از من عروسی گرفتن دوست داره 

و پدرش هم یه وام برداشته برای عروسی ما 

الان حس میکنم خانوادش گفتن عروسی نمی‌گیریم 

یا مثلاً با زنت نرو بیا بمون پیش ما با ما زندگی کنه 

چون من می‌خوام تهران زندگی کنم 

چه ربطی داره خداروشکر سالمیم از هر لحاظی مگه همه باید زاد و ولد کنن ما از بچه خوشمون نمیاد دوست ندار ...

میگی 18 سالته تا آخر عمرت بچه نمیخوای 😂زهی خیال باطل تو تاپیکت گفتی شرایط مالیش نداری شوهرم بی احساسه خب با این اختلاف سنی ک دارید مشخصه از اول همینو بگو دیگه چرا جبهه میگیری

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ن😐 نگفتنبگرد دنبال علتای دیگه واسه عروسی نگرفتنش

پدر شوهرم وام برداشته واسه عروسی گرفتن ما 

تالار هم گرفته الان چیشده به نظرت 

ما قرار بود تهران زندگی کنم چون من تهران ساکن هستم 

ولی مدتی بود شوهرم می‌گفت بیا کنار خانوادم زندگی کن منم 

کوتاه نیومدم الان میگه بریم ولی قید اینا رو بزنم 

حس میکنم با خانوادش سر اینکه کجا باشیم بحث کرده 

بدون مشورت با پدر و مادرت هیچ کاری نکن

خب من خودم تهران ساکنم قرار بود تهران ساکن باشیم ولی گویا 

خانوادش گفتن وقتی قراره بری چرا عروسی بگیریم 

چه کاریه خب 

برید خونه خودتون، زندگیتون رو شروع کنید 

و حد و مرز زندگیتون رو جوری تعیین کنید که خوانواده همسرت دخالت نکنن 

اگر با حد و مرز شما کنار میان که چه بهتر، اگر نه خودشون قهر میکنن 

شما قرار نیست هر وخ مادرشوهرت اومد پشت در در رو باز کنی که میگی مثلا آدرس خونه ندیم 

اگر هم واقعا انقدر خونادا داغونی داره که بیشتر به شروع زندگی مشترک با این آدم فکر کن 

شوهرت مشخصا مشکل روحی و آسیب روانی داره اما شما میتونی زندگی ایده آل خودت و همسرت رو بسازی که با ی دلبستگی اینت احساس آرامش کنه، نه فرار 

چه کاریه خب برید خونه خودتون، زندگیتون رو شروع کنید و حد و مرز زندگیتون رو جوری تعیین کنید که خوانوا ...

واسم سوال پیش اومد ، پدر شوهرم تازه وام گرفته 

واسه عروسی گرفتن ما تالار هم رزرو کرده 

شوهرم مدتی بود می‌گفت بیا پیش خانواده من زندگی کن 

الان میگی هر جا تو میگی بریم چون من میگفتم تهران 

زندگی کنیم انگار خانوادش گفتن اگه قراره بری ما عروسی 

نگیریم 

خیلی سخته که آدم ازدواج میکنه که معاشرت کنه

آدم ازدواج می‌کنه که تشکیل خانواده بده 

ما اهل رفت و آمد نیستیم و برامون سخت نیست اصلا 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷