کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
نه دو سه روز پشت هم میخوردم تا چند روز دیگه من سر جمع فکر کنم یه هفته خوردم 😅هربار که درست میکردم یه قاشق پودر ژلاتین با شیر مزه زهرمار میده اما خوب رژیمیه
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
اینایی که صورت هاشونو ژل تزریق میکنن بعداز چند ماه ژل کاملا جذب میشه؟
اره
بعد از۶_۷ماه
من همینم اگر ده کیلو وزن کم کنم ۹ کیلو از صورتم کم میشه یه کیلو از بدنم......ولی اگه ده کیلو چاق بشم ...
دقیقاااا
من رژیم اصولی نگرفتم همه چی میخورم اما خیلی کمتر از قبل
فک کنم نزدیک یک ماهو نیم
فقط ژلاتین و شیر استفاده کردم چون شکر نداره میتونی ژله رژیمی بگیری من نداشتم مغازه ها داره یا میتونی قاطی شیر بستنی رژیمی کنی یا با شیر کاکائو کاله پرو شیر قاطی کنی طعمش خوبه