من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم طنزی تو برخورد شما ندیدم فقط توهین بود بیچاره چ ضایع شده انگار دعوا داشتی باهاش
اره گقت اگر میگقتی به شما مربوط نیست بهتر بود بنده خدا الان باهام خوبه بوسم کرد گفت تازه من باید ناراحت باشم دیوونه و اشکالی نداره و... خودم از عذاب وجدان داغونم خیر سرم مثلا خواستم غیرتی خودمو نشون بدم ندونستم اسم بچه دختر میپرسن
وای انگار همسر منو گفتی جو که نیگیرتش پیش زنداداشام چنان تخریبم میکنه
همسر منو ول کنی تا ریزترین جزئیات زندگیمون و رازهامونم میشینه وسط میگه . هررر و کرررر میکنه... مرررد کی میخوای بزرگ بشی !!!!
قدیما میگفتن آدم کامل سن ۴۰ ساله یک نفر این سن وارد جمع میشد همه ب احترامش جلوپاش وایمیسادن 😐😑 الان اصلا معنا نداره ۲۰ ساله و ۴۰ ساله
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736