2777
2789
وای انگار همسر منو گفتی جو که نیگیرتش پیش زنداداشام چنان تخریبم میکنه

برادر شوهر و‌ جاری منم اینطورین

من خودم جدی ام‌، همیشه میترسم جاریم عصبانی بشه و‌ تو جمع دعواشون بشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
خط قرمزه خاله م همیشه برای خودشیرینی توو جمع دیگران (مثلا ماها) رو دست میندازه و ما هم برای خاله م ه ...

خو غم همین منو کشته اولین باره بین ادمای که خیلی وقت یکبار میبینمشون و بشدتتتتتت شخصیتم پیششون مهمه برام خیت شدم رسما

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم با احترام صدام زد گفت خانوم اسم دختر فلانی چیه؟! ( اسم یه دختر بچه بود چون برای آقایون عجیب غر ...

نکن دیگ از این کارا برا خندوندن بقیه شوهرتو ناراحت نکن خرد نکن مسخره دست بقیه نکن 

شوهرم با احترام صدام زد گفت خانوم اسم دختر فلانی چیه؟! ( اسم یه دختر بچه بود چون برای آقایون عجیب غر ...

منم طنزی تو برخورد شما ندیدم فقط توهین بود 

بیچاره چ ضایع شده انگار دعوا داشتی باهاش

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

جمع فامیل شوهرت بود؟ یا دوستاتون؟

منم طنزی تو برخورد شما ندیدم فقط توهین بود بیچاره چ ضایع شده انگار دعوا داشتی باهاش

اره گقت اگر میگقتی به شما مربوط نیست بهتر بود بنده خدا الان باهام خوبه بوسم کرد گفت تازه من باید ناراحت باشم دیوونه و اشکالی نداره و... خودم از عذاب وجدان داغونم خیر سرم مثلا خواستم غیرتی خودمو نشون بدم ندونستم اسم بچه دختر میپرسن

اولین باره اینجوری گند زدم از عذاب وجدان و غم دارم میمیرم

میدونم منم اگه تو جمع کار بدی کنم

به راحتی یادم‌نمیره و‌خودخوری میکنم

اما زود فراموش میشه، غصه نخور

وای انگار همسر منو گفتی جو که نیگیرتش پیش زنداداشام چنان تخریبم میکنه

همسر منو ول کنی تا ریزترین جزئیات زندگیمون و رازهامونم میشینه وسط میگه . هررر و کرررر میکنه...  مرررد کی میخوای بزرگ بشی !!!!

قدیما میگفتن آدم کامل سن ۴۰ ساله یک نفر این سن وارد جمع میشد همه ب احترامش جلوپاش وایمیسادن  😐😑  الان اصلا معنا نداره ۲۰ ساله و ۴۰ ساله 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
از الان با رفتارات تو دورهمیا جبران کن

خیلی وقت آینده میبینمشون 

تا اونموقع همیشه این ذهنیت میمونه و ثبت میشه

و از طرفی خودم روم‌نمیشه برم بعدش محبت کنم میگن تا دیروز شوهرشو ضایع میکرد الان اینجور میکنه

اره خو خودم اصلااااا خوشم نیومد من نیت شوخی داشتم جدی گرفتن اونا

اخه اصن معلوم نبود شوخیه ،بجز شوهرت انگار بقیه رو هم ضایع کردی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
همسر منو ول کنی تا ریزترین جزئیات زندگیمون و رازهامونم میشینه وسط میگه . هررر و کرررر میکنه... مررر ...

ما جفتمون اینجور بودیم بشدت شوخ طبعیم و روزای بامزه ای داریم ولی همون شوخی رو بیرون از خودمون دپتایی بگیم میشه تحقیر و ...

اخه اصن معلوم نبود شوخیه ،بجز شوهرت انگار بقیه رو هم ضایع کردی

اره بدترش اینکه خود اون مردا پرسیده بودن گفته بودن از خانومت بپرس بعد شوک شدن گفتن این چرا اینجور کرد