2777
2789

بنظرم هیچی ارزش اینو نداره که ضایع کنی همسرتو برای خاطر خندوندن جمع... 

تجربشو داشتید؟! فراموش شده به نظرتون؟! من امشب سوتی دادم بین شش خانواده دوست و فامیل همسرم و واقعا حس بدی دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه من جوگیر نمیشم خداروشکر

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نه واقعا

شوهر مثل پدر و مادر ادم حرمت داره

اونم براش باید ما حرمت داشته باشیم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

هرکی اینکار و بکنه جوگیری بیش نیست

حالا چ همسر چ خواهر چ رفیق ...

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من هیچ وقت اینکارو نکردم دلم نیومده ولی همسرم زیاد انجام میده ... متاسفانه پخته عمل نمیکنه با اینکه ۴۲ سالشه ... من موهای سفیدم میبینم  احساس میکنم خیلی باید سنگین و رنگین تر بود ولی ......

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

خط قرمزه 

خاله م همیشه برای خودشیرینی توو جمع دیگران (مثلا ماها) رو دست میندازه و ما هم برای خاله م هیچ ارزشی قائل نیستیم بابت همین رفتارش 

ینی الان زنگ بزنه کاری داشته باشه واقعا کسی نیست کمکش کنه چون احترام خودش رو صرفا با همین رفتارش نابود کرده 

من راستش جنبه شوخی زیاد ندارم و شوهرم اصلا باهام  تو جمع شوخی نمیکنه

خودمم اخلاقم انقدر گنده که باهاش شوخی ندارم😅

حالا چی کار کردی اسی جان؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
من هیچ وقت اینکارو نکردم دلم نیومده ولی همسرم زیاد انجام میده ... متاسفانه پخته عمل نمیکنه با اینکه ...

وای انگار همسر منو گفتی جو که نیگیرتش پیش زنداداشام چنان تخریبم میکنه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
چی گفتی مگه 🤦🏻

شوهرم با احترام صدام زد گفت خانوم اسم دختر فلانی چیه؟! ( اسم یه دختر بچه بود چون برای آقایون عجیب غریب بود پرسید) گفتم الان اسم یه دختر به جمع شما چه ربطی داره که آقا هستید؟! چرا باید براتون مهم باشه؟! بعد شوهرم انتظار داشتم بخنده و بگه نه بابا اسم یه بچس خو یا یه شوخی خلاصه ولی بقیه آقایون سکوت کردن بهش رو کردن یکیشون گفته بود چی شد چرا اینجوری کرد خانومت؟! و بعد شوهرم گفت بهت زور داشت؟! گفتم فلانی کیو‌ میگی گفت فلانی گفتم اها اسم دخترش ستیا هست