2777
2789
عنوان

به خواستگارم تک زنگ زدم همین الان 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 44 پست
۱ هفته ن خودش خبر گرقته ن مادرش بعد تو ساعت ۱ نصف شب رفتی زنگ زدی؟ که چی؟ لابد منصرف شدن دیگ حالا جل ...

نتوپ بهش...ناراحته خوب..کارش درست نبوده...ولی خوب کاره خوبی هم باهاش نکردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیام بده عذرخواهی میکنم بچه فامیلمون گوشیم دستش بود فیلم میدید دستش خورده به شماره شما زنگ زده

الان هفت کله خابه 

بزارم ببینه صبح پیام داد یا زنگ زد 

میگم اها دیشب ببخشید خواستم از مخاطبی ام حذفتون کنم دستم خورد زنگ زدم 🤣🤣🤣

بچه کجا جور کنم این نصف شبی 🤣🤣🤣

بگو بچه فامیل اینجا بوده دروغ مصلحتی بگو دیگه حداقل میفهمی قصد اومدن دارن یا نه اتفاقا این وقت شب بهتر شد چون میدونه اگه خودت میخواستی کرم بریزی روز اینکارو میکردی😂🤣

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بگو بچه فامیل اینجا بوده دروغ مصلحتی بگو دیگه حداقل میفهمی قصد اومدن دارن یا نه اتفاقا این وقت شب به ...

اون ایده بالا دادم چجوره

فردا اگ پیام داد اینا بگم خواستم از مخاطبینم حذفتون کنم دستم خورد زنگ خورد 🤣

الان هفت کله خابه بزارم ببینه صبح پیام داد یا زنگ زد میگم اها دیشب ببخشید خواستم از مخاطبی ام حذفتون ...

ول کن...بیخیال...رئیس جمهور نبوده که..هرکی بوده

فوقش خبری شد ازش خودش گفت خودتو بزن به اون راه...بگو نمیدونم...بعدا بگو دستم خورده

اون ایده بالا دادم چجورهفردا اگ پیام داد اینا بگم خواستم از مخاطبینم حذفتون کنم دستم خورد زنگ خورد � ...

ضایعست میگه ساعت دو شب به فکر من بوده میخواسته حذفم کنه 😂

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بگو بچه فامیل اینجا بوده دروغ مصلحتی بگو دیگه حداقل میفهمی قصد اومدن دارن یا نه اتفاقا این وقت شب به ...

الان بگم يا فردا صبح؟ الان نیم ساعت از تک که زدم گذشته 

الان بگم يا فردا صبح؟ الان نیم ساعت از تک که زدم گذشته

الان بگو فردا دیگه پیام داد گفت اشکالی نداره یا هرچیزی دیگه جواب نده