2777
2789
عنوان

دلم میخواست جادوش کنم اما

95 بازدید | 14 پست

دلم میخواست حتی شده با جون دادنممم کنار خودم نگهش دارم حتی طلسمو بگیرم براش اما اما اما 

ی صداییی از ته قلبم میگه سارا مگه تو کی انقدر خدا نترس شدی دختر!! 

خدا نخواسته باشه میخوای تو کار خدا دخالت کنی!! 

میگم خب من دارم عذاب میکشم پس من چی میشم!! 

اون صدا میکه خدایی ک مهربان تر از مادره نمیبینه داری عذاب میکشی!! 

قطعا میبینه شاید اگه با اون بودی بیشتر عذاب میکشیدی 

خدا صلاحتو میخواد نکن(: 

خیلی دوسش دارم(: ولی خدا صلاح بندشو بهتر میدونه.... 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

عزیزم چند سال باهاش بودی؟

تموم عمر عاشقش بودم(: از بچگی از این احساسم سث استفاده کرد اذیتم کرد عاشق ترم کرد بعدم رفت با یکی دیگه ولم کرد(: گاهی میگم انتقام بگیرم گاهی میگم خدا خودش دید باهام چی کرد 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یکی از دوستام گرفت طلسم و اتفاقا رسید به کسی که میخواست و وقتی گفتم نباید اینکارو میکردی گفت من خودخواهم و هرچی من میخوام باید بشه 

تهه طلسم و جادو بدبختیه و موقتیه من اینارو بهش گفتم و چوبشو بد میخوره یعنی تمام افرادی که با جادو نظم طبیعت و بهم بزنن باید کارماشو پس بدن

تموم عمر عاشقش بودم(: از بچگی از این احساسم سث استفاده کرد اذیتم کرد عاشق ترم کرد بعدم رفت با یکی دی ...

ای بابا

منم واقعیت یکی از دوستام دعای بازگشت از دعانویس گرفته الان ی هفتس ولی هنوز طرف برنگشته

من یکی از دوستام گرفت طلسم و اتفاقا رسید به کسی که میخواست و وقتی گفتم نباید اینکارو میکردی گفت من خ ...

اره میدونم خدا صلاح منو بهتر میدونه دیگه اگه بخواد برش میگردونه  

ای بابامنم واقعیت یکی از دوستام دعای بازگشت از دعانویس گرفته الان ی هفتس ولی هنوز طرف برنگشته

(: 

عزیزم الان چند سالته؟

21(: 

میدونین من با تموم وجود بهش اعتماد داشتم گفتم بابا هرکس بهم ضربه بزنه این نمیزنه 

اون قلبمو روحمو لمس کرد(: 

سواستفاده فیزیکی کرد؟

ن