2777
2789
عنوان

سرفه شدید کودک یک ساله وآنفلانزا

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر متخصص بردین؟آخه بیماری الان ویروسیه و نیازی به آنتی بیوتیک ندارهببرید متخصص احتمالا اسپری بده ز ...

اره بردم پروفن داد شربت کتوتیفن و شربت پلاژین اخه اینا دوتان هر بار یکیشون حالشون بد شد بردم با پروفن تبشون زود میاد پایین ولی سرفه ها شون مونده واسه یکیشون خیلی بدتره از این‌میترسم تبدیل به آسم شه اخه تا غذا میخوره سرفه اش میگیره همه رو بالا میاره یا شبا اصلا نمیتونه بخوابه همش سرفه اش میگیره چیکار کنم به نظرتون ببرم دکتر متخصص دوباره😭🥺

اره بردم پروفن داد شربت کتوتیفن و شربت پلاژین اخه اینا دوتان هر بار یکیشون حالشون بد شد بردم با پروف ...

بله حتما ببر و بگو اگه نیازه اسپری بنویسه

ببین اسمری عالیه آب رو آتیش هست

نیازی هم به قرص و شربت و اینا نداره

اگه نیاز باشه براش مینویسه و سریع خوب میشه

دکتر پسر من خیلی روی دارو حساس هست الکی هیچی نمینویسه

تا الان هبچوقت براش آنتی بیوتیک ننوشته

این سری هم دارو داد و گفت اگه سرفه هاش بیشتر شد براش اسپری بزن

بله حتما ببر و بگو اگه نیازه اسپری بنویسهببین اسمری عالیه آب رو آتیش هستنیازی هم به قرص و شربت و این ...

اخه عکس از سینش گرفتن یکم درگیر بود برای همین آنتی بیوتیک داده