2777
2789
عنوان

و برای بار دوم خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 70 پست
با خواهرت اتمام حجت کن که دخالت نکنه به پدرومادرتم بگو باهاش صحبت کنن به نامزدتم بگو بخاطره من هر چی ...

اره فک کنم باید همین کارارو کنم ساکت شه خودش با شوهرش ۵ سال بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره فک کنم باید جلوش وایسم

صد در صد بلاخره ما تجربه کردیم و تو همه هم دبدم بوقتش خواهری یادش میره تو میمونی و پشیمونی پس اصلا نزار دستور بده چون بعدا تو همه چی زندگبت نظر میده به مشکل برمیخوری

راستی از تو کوچبکه یا بزرگ؟

ایشالا بین ی دودلی موندم بد از طرفی از آقا پسره جدا شدم هر شب زنگ میزنه پیام میده ناراحته

دو دلیت اگه منطقی نیست و بخاطره خواهرته بیخیال.  همین خواهرت بعدا با کسی دیگه ازدواج کنی خوشبخت نشی گردن نمیگیره تازه ناراحتم میشه از دستت،اشکال نداره آقا پسر علاقشم زیادترمیشه نترس

دو دلیت اگه منطقی نیست و بخاطره خواهرته بیخیال. همین خواهرت بعدا با کسی دیگه ازدواج کنی خوشبخت نشی ...

همون فک کنم باید بگم بیان خواستگاری چیزیم نگه فقط باشه ک سکوت کنه البته اگه بکنه

اسی بسپار به خدا بگو همشو به تو میسپارم هرچی که به صلاحه برام رقم بزن منو تو راهی ببر که بهترینه اختیار عقلم زبونم منطقم همش تو دستای قدرتمند تو،تو برام بچین خدا جونم اونوقت بشين ببین چه گلستانی میسازه برات 

اگه خواهرت ازدواج کرده و ازشما خیلی بزرگ تره حتما چیزهایی می بینه‌ که شما نمی‌بینی  و صلاحتو می خواد نمی خواد بدبختیت ببینه ،دوست شوهرم رفت خواستگاری خواهرم من میدونستم بدرد نمی خوره به خواهرم هم گفتم ولی همه می گفتن خوبه و اینا ،آخر سرم پسره خودش نخواست  ‌‌‌‌‌‌حالا پسره ازدواج کرده وضعیتش که میبینم با خانمش میگم خدا رو شکر خواهر منو نگرفت ،حتی نمی تونه یه خونه اجاره کنه خیلی هم عصبی و‌بداخلاقه‌ با اینکه طوری دیگه خودش نشون میداد

اسی بسپار به خدا بگو همشو به تو میسپارم هرچی که به صلاحه برام رقم بزن منو تو راهی ببر که بهترینه اخت ...

حتما😔🥲ایشالا اگ ب صلاحمه همین دوماه تا قبل از اسفند همه چی اوکی شه اگر ام ک نه مهرش از دلم بره هم من هم ایشون 

هر دو طرف اذیتیم الان

حتما😔🥲ایشالا اگ ب صلاحمه همین دوماه تا قبل از اسفند همه چی اوکی شه اگر ام ک نه مهرش از دلم بره هم ...

الهی آمین،۲رکعت نماز هدیه کن به خانم ام البنین ۵تومن یا۵۰تومن خلاصه ۵داشته باشه بذار زیر جانمازت بعدش بااین پول حالانمک شکلات هرچیزی که شد بخر برای خانم ام البنین پخش کن

اگه خواهرت ازدواج کرده و ازشما خیلی بزرگ تره حتما چیزهایی می بینه‌ که شما نمی‌بینی و صلاحتو می خواد ...

عزیزم مرسی بابت راهنماییت و وقت گذاشتی خوندی 

من کلا خواهرم همین جوریه اوایل ک باهاش بودم شروع ب تمسخر میکرد قیافش وای اینه اونه شبیه سگه 

من بچه خواهرم 

خواهر دومیم ازدواج کرده بازم خواهرم مخالف بود هی ایراد میزاشت الانم هر سری خواهر دومیم میاد خونمون اونام میان با شوهرش شروع میکنن مسخره کردن خواهرم حتی بارها شده رفتن خرید اومدن نشون دادن همین خواهرم ک میگم مخالفه 

معذرت میخام به کار میبرم این لفظو میگ دیدی عین دهاتیا لباس میپوشنن