2777
2789
عنوان

کاش چیزی به اسم رابطه جنسی وجود نداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 30 پست

من متوجه نمیشم این درد که بعضیا میگن دوست نداریم رابطه رو یعنی چی ؟

یعنی درد دارید حین رابطه ؟

اذیت میشید ؟

حسی به طرفتون ندارید ؟

لذت نمیبرید ؟

تحریک نمیشید ؟

یعنی در کل چطوریه که اینطوری میشه حالاتتون چیه 

اگه دوست داشتین جواب بدید دوستان 

♻️کارما♻️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبور و آروم باش

زن و مرد تفاوت شخصیتی دارن

تو توی زندگی ات یکسری مسائل برات مهم هستند همسرت هم این مسئله برای مهم هست

صبور باش و تحمل کن

هر ساعت هم که نیست

نهایتش روزی یکبار هست معمولاً 

کتاب های روانشناسی ازدواج بخون یا تو اینترنت جستجو کن سیاست های زنانه یا روانشناسی ازدواج 

هر چی اطلاعات ات از تفاوت های روانشناسی زن و مرد بیشتر بشه ذهن ات آروم تر میشه

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

درد ندارم لذت نمی‌برم ب نظرم یه کار بیخودو اضافه س و چندش

عجیبه برام نمیتونم درک کنم 

مگه رفتار پارتنر یا همسر چطوری میشه که درد میگیره 

میگن گرمیجات بخورید خیلی خوبه 

امتحان کردید ؟

♻️کارما♻️
صبور و آروم باشزن و مرد تفاوت شخصیتی دارنتو توی زندگی ات یکسری مسائل برات مهم هستند همسرت هم این مسئ ...

عزیزدلم من درسته خودم سردم ولی رفتارها و برخوردهای همسرم بیشتر زده ام کرد طوری که هزاربار دیگه م ازدواج کنم درست نمیشم

این کاربری تنها برای یک نفر نیست
عجیبه برام نمیتونم درک کنم مگه رفتار پارتنر یا همسر چطوری میشه که درد میگیره میگن گرمیجات بخورید خیل ...

رفتارش خیلی خوبه خیلی مهربونه 

نه امتحان نکردم سالهای اول اینجوری نبودم تقریبا سه سالی میشه بیزارشدم 🤕

منم ب شوهرم میگم زن بگیر🤦

میفهمم خسته ای و دل شکسته و ناراحت ولی هیچ وقت این جمله رو بهش نگو که برو یه زن دیگه بگیر...جایگاه شما هیچ وقت با کس دیگه ای قابل تعویض نیست ...شما خانوم اون خونه ای و همسرِ اون اقا...هیچ وقت جاتو خالی نکن...اگر میتونی برو پیش روانشناس 

میفهمم خسته ای و دل شکسته و ناراحت ولی هیچ وقت این جمله رو بهش نگو که برو یه زن دیگه بگیر...جایگاه ش ...

رفتم اونم بی فایده بود

آخه عزیزم پس اون برا رابطه چیکار کنه؟؟

من نمیتونم

به محض اینکه بهم نزدیک میشه گریه ام میگیره 

میگه چرا گریه میکنی الکی میگم درد دارم 

بعدشم سرم انقد سفت و سنگین میشه که احساس میکنم میمیرم

میدونی تماااااام رفتارهای بدی که این چندسال باهام داشت رو حین رابطه میاد تو ذهنم اصلا تو کل روز حتی یکبارم یادم نمیاد ولی ب محض اینکه نزدیکم میشه تک به تک مو به موی بی احترامی هاش تحقیراش اذیت کردناش مثل فیلم از جلو چشمم رد میشه و فقط اشک میریزم💔

این کاربری تنها برای یک نفر نیست