2777
2789
عنوان

آقا یکی جدی بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 23 پست
حرفاتو میخوری؟!زیاد سکوت کردی در برابر حرف زور؟

تا دلت بخواد

اصلا بلد نیستم حرف بزنم نمیتونم به دلایل مختلف 

قدرت بیان ندارم سوتی میدم جمله هارو جابجا میگم آخرشم بغض میکنم کلا دیگه نفسم نمیتونم بکشم

ته حالا نشده حتی یبار عصبانیتمو کسی ببینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا دلت بخواداصلا بلد نیستم حرف بزنم نمیتونم به دلایل مختلف قدرت بیان ندارم سوتی میدم جمله هارو جابجا ...

عزیزم حتما برو پیش تراپیست 

طبیعیه که موقع خشم یا از شدت غم جمله بندیمون ایراد داشته باشه و سوتی بدیم

عزیزم حتما برو پیش تراپیست طبیعیه که موقع خشم یا از شدت غم جمله بندیمون ایراد داشته باشه و سوتی بدیم

نمیتونم اصلا شرایط مالیشو ندارم 

وگرنه دارم اذیت میشم انگار تموم احساساتم درونم دفن میشه و نمیتونه بروز پیدا کنه

چه کتابی مثلاچند روزه دارم یه پادکست گوش میدم فعلا حالمو خوب میکنه

مشکلت چیه ،باید ریشه یابی بشه ،در رابطه با اون کلی گوگل سرچ کنی کتاب هست ،

بعدشم ،تو یکی از پیامات دیدم گفتی نمیتونی جواب بدی گریه ت میگیره ، اگه در رابطه با زندگی زناشویی هست که حتما حتما رو خودت کار کن ، اولش اینکه نزار به دعوا بکشه ،حرفاتو آروم آروم بگو اگه فکر میکنی میخواد گریه ت بگیره کمی مکث کن بعد حرف بزن . 

ولی بهت پیشنهاد میکنم ،یه دفتر مداد حالا یا خودکار ،بردار هر چی تو مغز و دلت هست بنویس رو کاغذ ،تمام حرف ها ،عقده ها ،نگفته ها ،دل شکستن ها . خلاصه هر روز بنویس اگه دوست داشتی نگه ش دار ،اگه نه که بنداز دور ، اینجوری آرومت میکنه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
مشکلت چیه ،باید ریشه یابی بشه ،در رابطه با اون کلی گوگل سرچ کنی کتاب هست ،بعدشم ،تو یکی از پیامات دی ...

نه زندگی زناشویی ندارم ولی زندگی پر حاشیه ای دارم همش تو موقعیتای مختلف قرار میگیرم و اینکه نمیتونم خواستمو بگم اذیتم میکنه

نوشتن و امتحان کردم یه مدت هنوزم وقتایی که حالم خیلی خیلی بده امتحان میکنم ولی رو حرف زدنم تاثیر نذاشته بازم سریع بغض میکنم 

نمیتونم اصلا شرایط مالیشو ندارم وگرنه دارم اذیت میشم انگار تموم احساساتم درونم دفن میشه و نمیتونه بر ...

هیجاناتتون قفل شده 

کم کم سعی کنید راجب احساساتمون حرف بزنید

حتی شده اولش بشینید یه دل سیر گریه کنید ،بعد صحبت کن

خجالتم نکش گریه زبان بدن 

هیجاناتتون قفل شده کم کم سعی کنید راجب احساساتمون حرف بزنیدحتی شده اولش بشینید یه دل سیر گریه کنید ، ...

ادمایی که دورمن بهم گوش نمیدن

میگن لوسم یا عقده ایم یه کاری میکنن که خیلی خیلی پشیمون میشم ترجیح میدم خنثی بمونم