2777
2789

سلام معنی این جمله چیه از امام علی سنگ دشمن را از همانجا که پرت کرده بازگردانید که شر را جز شر پاسخی نیست چطور باید ازش استفاده کرد که اسیبی به خودمون وارد نشه  تو زندگی روز مره میشه ازش استفاده کرد اگه می دونین به زبان ساده برام توضیحی بدین این جمله را کجا به کار می برن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنم یعنی دشمن از هر جا بهت ضربه زد توام از همونجا بهش ضربه بزن بدی با بدی حواب بده مطمعنی کلام ...

بله مال امام علیه وقتی صلح و گذشت رو طرف اثر نکنه وگرنه همیشه میگن از در دوستی وارد بشین 

شایدم منظور اینه که هر کی از هر روشی میخواد بهت ضربه بزنه از همون راه ضربشو دفع کن شر فقط با شر میشه ...

چطوری ؟ یکی شاید خیلی کولی باشه اما تو هیچ وقت نمی تونی مثل اون بشی چطور بهش ضربه بزنم

فکر میکنم یعنی دشمن از هر جا بهت ضربه زد توام از همونجا بهش ضربه بزن بدی با بدی حواب بده مطمعنی کلام ...

اره من تو کتاب اندیشه اسلامی یا هم‌رزمان امام حسین خوندم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من همرزمان خوندم ندیدم

چرا مطمئنم تو همین منابع بود شایدم تو کتاب انسان ها چون من هم آزمون آموزگاری شرکت کردم هم کیفیت بخشی 

یه منطقی پشت این جمله هست ولی یادم نمیاد چی بود

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
منم قبول نشدم فقط ده امتیاز کم داشتم امسال شرکت کردی؟

من دو امتیاز 

امسال که اصلا دفترچه نیومد فعلا