2777
2789

چرا دکتر نمیرین 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مثلا چی؟ بعد از مصرف آنتی بیوتیک کهیر زدم

برو دکتر .احتمالا حساسیت دارویی داشتی دیگه ....چندروز ناشتا خاکشیر را اب ولرم بخور ولی حتما دکتر را برو ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
برو دکتر .احتمالا حساسیت دارویی داشتی دیگه ....چندروز ناشتا خاکشیر را اب ولرم بخور ولی حتما دکتر را ...

چون بعد از چنددقیقه کهیر ها از بین میرفت جدی  نگرفتم البته الان کف پام چون راه میرم چندساعته هست ...

به نظرت متخصص پوست برم یا ایمونولوژی؟

گیاه پنیرک از عطاری بگیر بجوشون ابشو برن به پاهات 

مشکل کهیرشدید توفامیلمون یکی داشت اخرش باهمین خوب شد 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چون بعد از چنددقیقه کهیر ها از بین میرفت جدی نگرفتم البته الان کف پام چون راه میرم چندساعته هست ... ...

فعلا برو سراغ متخصص پوست و اگه نیاز باشه خودش ارجاع میده به ایمونولوژی .....

قبلش هم حتما کاسنی و شاطره بخور ، یکی دوروز هم خاکشیر و با اب ولرم بخور و همین گل پنیرک ک دوستمون گفت را هم استفاده کن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نترسیدی شوک انافیلاکسی باشه؟

اون دیگه چیه؟

من ازمایش کامل هم دادم..چ میدونم دکتر پوست و داخلی و سرطان شناسی و روماتیسم و ...همه اینارم رفتم فقط گفتن شااااید خود ایمنیه

داروی خود ایمنی بهم دادن و هم ضدحساسیت  قشنگ تصویرای توهمی میدیدم بعد حدود یکماه خوب شد