2777
2789
عنوان

خواهرچهارده سالم تو رابطه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 50 پست
فقط فانتزیات ذهنت .... موفق میشی بی شک ادامه بده اما مراقب توهمات بیش از حدت باش گل من

اره تاپیک هاشو نگاه😆

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بعضی چیزا برام جالبه که چطور با ازدواج دختر پانزده تاهجده ساله میگن زود همسری و همه واکنش نشون میدنا ...

یک روابط دوستی هم زیر سن قانونی درست نیست

دو بحث دوستی های زودگذر بسیااار متفاوت از ازدواج رسمی هست

همه ما ها می دونیم کسی که ازدواج میکنه کلی مسئولیت رو دوشش هست+ رابطه جنسی دائم + بارداری و مادرشدن + سر و کله زدن با خانواده همسر

و اگه بخوان طلاق بگیرن کلییی سختی می کشن.

ولی این دوستی ها اونم سنم پایین خیلییی زودگذر هستش عزیزم.

(خودم با دوستی زیر سن قانونی هم مخالفم)

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی چیزا برام جالبه که چطور با ازدواج دختر پانزده تاهجده ساله میگن زود همسری و همه واکنش نشون میدنا ...

داشتم به همون فکر میکردم

این الان زگیل تبخال فلان بگیره خانواده مشکلی نداره؟؟

شنا از خواهر اسی هم بچه تری

چیش بچه گانست

وقتی دو بچه دوساله باهمن همو دوست دارن اگه بمونن تو بزرگسالی هم باز عاشق هم باشن پسره هم پولداره چیش بده باهم ازدواج کنن هااا

والا تا بوده نبوده قدیم اسم رو بچه میزاشتن این ک اسم نیس خانوادش هم مشکلی ندارن با رابطه اینا داشته باشن هم بعد دوسال فقط آزار اذیت بچه ها هست کار از کار گذشته من بچگانه فکر نکردم شما احساساتی تصمیم میگیرید تو این شرایط عاقلانش اینه بزرگتر ها خبر داشته باشن زیر نظر شون باشه ارتباط سالمی باشه تو بزرگسالی هم ختم به ازدواج بشه چ عالی طبق تجربه پسری ک سنش کمه عاشق یه دختر بشه خمیر تو مشت دختر میشه و برای دختر هرکاری میکنه پولدارم ک باشه غمی نیس تو یع سنی به هم میرسن چیش بده این 😐

عشقم توی اینستا بچرخی اکسپلور مواردی خیلی داغون تر میبینی منم الان عکس چتاشونو میزارم باور کردنو‌نکر ...

نیازی نیست باور کنم چون بی شک مطمئنم خیالات ذهن بیمار خودته . مسواکتو بزن و بخواب افرین

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
داشتم به همون فکر میکردماین الان زگیل تبخال فلان بگیره خانواده مشکلی نداره؟؟

بآور میکنید واقعا ؟

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘