2777
2789
عنوان

خواهرچهارده سالم تو رابطه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه الان خیلی زیاد شده اینجور روابط تو این سن حتی بچهای ده ساله

عکس پلیز

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خودتی ماهم همه بیکار

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
باز بیاید ده هشتادیا فلانن اینجورین اونجورینمنه دهه هشتادی تا کلاس نهم فک میکردم بابام موز میزاره تو ...

چرااین فکرو میکردی اخه؟؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بجان مادرم که اگه دروغ بگم🤣🤣خودم ی هفتس فهمیدم چیزی بهش نگفتم ولی اصلا به رو خودم نیاوردم چتاشونو خوندم😂😂عکس پسره رو میخوام بزارم میترسم راضی نباشه ولی عکس چتاشونو میزارم ببینم نینیسایت کی قبول میکنه

فقط فانتزیات ذهنت .... موفق میشی بی شک ادامه بده اما مراقب توهمات بیش از حدت باش گل من 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
خواهرت شانس داره والا سنش کم باشه شانسش زیاده. ما عاشق بشیم طرف با پیکان پدربزرگش میاد دنبالمون شانس ...

ای وای خودم ب حرف خودم خندم گرفته این وقت شب  اسی دلت شاد ک باعث بان‍ی شدی🤣🤣🤣🤣🤣

بعضی چیزا برام جالبه 

که چطور با ازدواج دختر پانزده تاهجده ساله میگن زود همسری و همه واکنش نشون میدن

اما چطور از این روابط سمی بدون هیچ قیدوبندی صحبت میکنید براحتی عادی سازی میشه.....

بماند که گناه هست و رواج و بیان گناه از خود گناه قبحش بیشتره.... 

چرا  روانشناسها در سکوت به سر می برن؟!؟!

و جالبتر اینکه نی نی یارها این موقع خواب هستن ؟!

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
فقط فانتزیات ذهنت .... موفق میشی بی شک ادامه بده اما مراقب توهمات بیش از حدت باش گل من

عشقم توی اینستا بچرخی اکسپلور مواردی خیلی داغون تر میبینی 

منم الان عکس چتاشونو میزارم باور کردنو‌نکردن با خودت عزیزم

نه الان خیلی زیاد شده اینجور روابط تو این سن حتی بچهای ده ساله

باشه توهماتتو اینجا عنوان نکن . داری چی رو عادی جلوه میدی ذهن معیوب و خراب خودتو ...

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘