2777
2789
همون آنفولانزا نیست مگه

نمیدونم 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی وقته هست 

بیمارستانها پره ،بخش آیسیو کودکان غوغاست 

این ویروس انگار نوع وحشی‌از کروناس 

ماهم گرفتیم ،ده روز تب ولرز وگلودرد و دردعضله وسرفه همه چی داشتم ،یعنی به عمرم چنین مریض نگرفتم تازه بعدده روز ،به مرحله ضعیف رسید ،بازهمه علایم بدون تب ولرز موند 

الانم‌هنوز سرفه مونده 

یعنی من کروناهم اومد چنین مریضی اصلا نگرفته بودم 

خیلی خیلی وحشناکه

سلام گلمحالت تهوع شدید ...تب ...بی اشتهایی ...اسهال

جدی ؟ من و بچه هام تقریبا یه ماه پیش یه سرما خوردیم همینجوری 

یعنی اینقد حالم بد بود آرزو میکردم یکی از بیرون بیاد یکم غذا بیاره بتونم بخورم .حالت تهوع و لرز شدید داشتم

بله کشتار هم داره اما نسبت ب زمان قدیم کرونا خیلی مرگ و میر کمتره ،  من جدیدا مریض شدم انگار ترکیب آنفلوآنزا و کرونا بود 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خیلی وقته هست بیمارستانها پره ،بخش آیسیو کودکان غوغاست این ویروس انگار نوع وحشی‌از کروناس ماهم گرفتی ...

وای خدا به دادمون برسه

پس همون کروناست دوباره اومده

علائم هموناس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
امکان داره برای بعضی ها باشه ولی من پدرم و برادرم دقیقا همونایی که گفتم داشتن و شاید باور نکنید امید ...

ای داد

خدا تمام عزیزانمونو حفظ کنه

استرسش واقعا افسرده میکنه آدمو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1