2777
2789
تقصیر مردا نیستمقصر خانوما هستن که یه ذره عزت نفس ندارن

مردا که ذاتشون مشخصه چی ان 

اگر زنا یه ذره پشت هم بودن اینا انقدر جولان نمیدادن

یه بار ضربه خوردم از هرچی نر مردنما هست متنفرم 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

والا شبهای مسکو ندارم‌ ولی پیشنهاد من به شما یه چیزه سالم تریه با کیک وآبمیوه موافقین؟؟🧁🧃خدمت شما� ...

کاسبی تو جمع کن خانوم 

نمی‌بینی داریم بحث فلسفی میکنیم 😂🤧 

پای یه مرد دلسوز وسطه ، باید کمکش کنیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😳تمدید کرده بود مگه زن نداشته قبل زن گرفتن رو می شه تو جیح کرد ولی زن عقد کرده هم زن صیغه کرده اس ...

عقد نکردن

به عقدشون کم مونده

اما باز اون زنه رو تمدید کرده

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
کاسبی تو جمع کن خانوم نمی‌بینی داریم بحث فلسفی میکنیم 😂🤧 پای یه مرد دلسوز وسطه ، باید کمکش کنیم

خواهر زندگی خرج داره 🥺🥺گفتم حالا که شما بحث فلسفی میکنین منم به نون و نوایی برسم

شما چیزی میل ندارین؟؟

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
والا شبهای مسکو ندارم‌ ولی پیشنهاد من به شما یه چیزه سالم تریه با کیک وآبمیوه موافقین؟؟🧁🧃خدمت شما� ...

یه ظرف تخمه م بدی خیلی منون میشم 😂😂😂

این حساب ما چقدر شد؟

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
یه ظرف تخمه م بدی خیلی منون میشم 😂😂😂این حساب ما چقدر شد؟

🍟🍟🍟تخمه نداشتم به جاش برات پفک آوردم

حسابتون اینه👇👇👇

بی زحمت منو توی تاپیکهای جنجالی صدا کنی😄

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
🍟🍟🍟تخمه نداشتم به جاش برات پفک آوردمحسابتون اینه👇👇👇بی زحمت منو توی تاپیکهای جنجالی صدا کنی😄

چشم عزیزم😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞