2777
2789
والا تاپیک ترکید سفارشات موندن دستم😄😄شرمندهچی بود سفارشتون؟؟

شبهای مسکو 😂😂😂😂😂😂

بمیرم الهی بیام کمک؟؟؟شاگرد بگیر خواهر من اینطوری نمیشه

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
من حدس میزنم سرکاری بوده

اره داستانش رو تا تو ماشین نوشته بود

بقیش رو هنوز اماده نکرده بود

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینه دیگه مردا بخاطر پوشوندن کثافت کاریاشون هزارتا دلیل میارن اخرم بخشیده میشن متنفرم ازشون متتفر!

تقصیر مردا نیست

مقصر خانوما هستن که یه ذره عزت نفس ندارن

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

اسی انگاری بدش نیومده خونه خراب کن زنگی دیگران باشه😁چون بیشرفی اون مردو گذاشت به پای اینکه نمی‌خواست دست بزنه تو عقد به این راحت قبول کرده بود بهتر درو تخته باهم جورن اون آقا هم راه صیغه رو خب بلده همراه اینطور خونه خراب کن ها چندتا صیغه هم باشه میشه کارما

به نظرم اونی که میره صیغه میکنه کثیف تر از اونیه که یبار از روی بی عقلی یا هوس رابطه برقرار میکنه

اره🤢اسم دین و مذهبم میارن وسط که مثلا گناه نکنن😑🤣

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

دقیقاو خونسردی خاصی داشت من بیشتر از ده ساله اینجا عضوم

حس ششم میگه سرکاری بود

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
شبهای مسکو 😂😂😂😂😂😂بمیرم الهی بیام کمک؟؟؟شاگرد بگیر خواهر من اینطوری نمیشه

والا شبهای مسکو ندارم‌ 

ولی پیشنهاد من به شما یه چیزه سالم تریه 

با کیک وآبمیوه موافقین؟؟

🧁🧃

خدمت شما🤪😄😄

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
اخرین پیامش قبل ترکیدنتو صفحه ۱۷ این بودتمدید کرده بود تو عقد این مجبور نباشه کاری کنه

😳تمدید کرده بود مگه زن نداشته قبل زن گرفتن رو می شه تو جیح  کرد ولی زن عقد  کرده هم زن صیغه کرده اسی چی می گفت تنی خولست طلاق بگیره 

دقیقاو خونسردی خاصی داشت من بیشتر از ده ساله اینجا عضوم

یه عاقله زنی گفت اسی مدیریت بحرانتو دوست داشتم

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .