2777
2789
بالاتر گفتم عزیزم اوایل نمیگفتم اختلاف سنیمونو حتی الانم ک ازدواج کردیم خانواده مامانم نمی‌دونن انقد ...

عه اها ببخشید معذرت گلی

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم

عزیزمی

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

خانوم حرف دهنتو بفهم چی داری میگی نمیخاستم جوابتو بدم نمی‌دونم از کجا داری میسوزی با این تاپیک من ک ...

چون خودشون واسطه ازدواجن میترسن نونشون بریده شه والا مگه به نوع ازدواجه این همه دوستی خوشبخت پس چین؟؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

منم ببینم من ندیدم

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

چون خودشون واسطه ازدواجن میترسن نونشون بریده شه والا مگه به نوع ازدواجه این همه دوستی خوشبخت پس چین؟ ...

واقعا 

من خندم میگیره 

اصلا باشه دوستی بده ولی چ ربطی ب خراب بودن داره 

بنظر من (نظر شخصیم به هیچکس القا نمیدم) شاید اکثر ازدواجایی ک سنتی بوده به طلاق منجر نشده اما خیلیاشون دچار مشکل و درگیری بودن و هستن حتی اگه بعد گذشت سال ها خوب باشن ولی اوایل زندگیشون افتضاح بوده اونم بخاطر شناخت کافی ک از هم نداشتن و مجبور بودن بخاطر ابرو و غیره بمونن  اخرشم اونیو مقصر میکردن ک معرفیشون کرده 

ولی الان وقتی دوست باشن (البته دوستی داریم تا دوستی باز اون به فرهنگ و خاسته ی هرکس ربط داره )باهم حداقل میفهمن همو و اگر ب درد هم نخورن تموم میشه همه چی 

تو یکی از تا پستاش نوشته شوهرش ۲۳ سالشه خودش ۱۹ کلا مشخصه رروغ میگه و فیکه اهمیت ندید

اولا اون تاپیک اون‌موقع ۱۹ سالم بوده 

مگ آدم همیشه ۱۹ ساله میمونه؟؟؟

بعدشم بالاتر توضیح دادم 

اوایل نمیگفتم اختلاف سنیمو با شوهرم حتی خانواده مامانمم نمی‌دونن اختلاف سنمونو چون از چهره معلوم نیست 

انقد بیکار نیسم خدایی دیگه😂😂

اولا اون تاپیک اون‌موقع ۱۹ سالم بوده مگ آدم همیشه ۱۹ ساله میمونه؟؟؟بعدشم بالاتر توضیح دادم اوایل نمی ...

یعنی تو این ۳ روز که از تاپیکتون گذشته شما ی سال به سنتون اضافه شده 🤣🤣🤣🤣

بعدشم شما همه جریاناتو نوشتین شناسایی نشدین با اختلاف سنیتون میخاید پیش خانواده و بقیه شناسایی بشی

الحق ک بچه ای و عقلت نارس 🤭🤭🤭🤭اونایی ک فصه های دروغینتو باور کردنم مثل خودتن 😂😂😂😂

من همیشه بیادت میمونم ...

یعنی تو این ۳ روز که از تاپیکتون گذشته شما ی سال به سنتون اضافه شده 🤣🤣🤣🤣بعدشم شما همه جریاناتو ن ...

بخدا من دعوا ندارم نمی‌دونم چرا انقد بی دلیل توهین میکنی و دنبال حاشیه و بحثی 

ن قربونت برم اونجا ک گفتم ۱۹ سالمه مال برج ۲ بوده برو ی بار دیگه ببین 

الان قاعدتا باید بزرگ‌تر شده باشم😂

نه من برا شناسایی نبود بخاطر تعجب بقیه و حرفایی ک میخاستن بزنن میدونستم قراره چیا بشنوم بخاطر همین نگفتم سن واقعی همسرمو نگاه کن الان تو همین تاپیک باز به اختلاف سنیمون اشاره کردن  

به هرحال باشه هرچی شما میگی موفق باشی قشنگم♥️