2777
2789

چنباری بم‌گفته ک اگ من بد شدم تو خوب بمون تو خوب بمون فقط

منم اولا میگفتم باشه ولی امشب‌گفتم‌ن اگ بدشی مث خودت میشم بد میشم

گفتم برای مثال اگ‌خیانت کنی  منم مث تو میکنم 

گف هی پس توم قراره ی روزی عوض شی

این ینی‌چی؟ ینی چی‌ک‌همش‌میگ اگ منم بد شدم تو بد نشو خوب بمون هیچ چی مث خوبی نی

ینی‌میخاد خیانت کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردا از این حرفا میزنن و هدفشون اینه ببینن اون زنه چقد متقابل به مثل میکنه و اهل خیانت و دروغ هست یا نه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

نه همینجوری گفته‌

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
مردا از این حرفا میزنن و هدفشون اینه ببینن اون زنه چقد متقابل به مثل میکنه و اهل خیانت و دروغ هست یا ...

بارای اول میگفتم اره‌اگ توم بدشی من خوب میمونم

ولی بار‌دوم‌گفتم اگ‌کوچکترین خیانت ببینم ازت جدا میشم 

بارای اول میگفتم اره‌اگ توم بدشی من خوب میمونمولی بار‌دوم‌گفتم اگ‌کوچکترین خیانت ببینم ازت جدا میشم

شاید باورت نشه ولی نامزد منم دقیقا همین حرفا رو میزنه بهم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

شاید باورت نشه ولی نامزد منم دقیقا همین حرفا رو میزنه بهم

تو چی‌میگی‌درجوابش؟

من قشنگ جوابشو دادم ک فک نکنه لنگشم

گفتم بد باشی بدم خوب باشی خوبم 

گف ن با من بد باش اگ بدی دیدی ولی خودتو خراب‌نکن

گفتم اونش دیگ ب تو مربوط نیس زیاد ب فکرم باشی  کار بدی نمیکنی ک کار ب اونجا بکشه

تو چی‌میگی‌درجوابش؟من قشنگ جوابشو دادم ک فک نکنه لنگشمگفتم بد باشی بدم خوب باشی خوبم گف ن با من بد ب ...

دفعه اول گفت من در جوابش گفتم تو هرکاری بکنی منم همونو میکنم دعواااایی راه افتاد بیا و ببین

میگفت هیچ زنی شوهرشو تهدید به خیانت نمیکنه اینقد کشش داد تهش تسلیم شدم گفتم باشه من منظورم اصلا خیانت نبود

از اون به بعد هرچی میگه من دیگه متقابل به مثل جوابشو نمیدم که منم همونکارو میکنم فقط باهاش قهر میکنم و خودشو میکشه تا اشتی کنم و دیگه هم تکرار نمیکنه

توهم متقابل به مثل نکن مردا بدشون میاد

سیاست زنونه میگه اینجور مواقع قهر کنی نازتو بکشه وگرنه بخای باهاش کل بندازی بدتر میکنه