هدفای بزرگم عمل بینی بود واقعا هر کری کردم نتونستم پول جمع کنم حالا میخوام۳۰میلیون وام بگیرم و یه ربع سکه دارم اونو عید بفروشم که طلا گرون میشه ارزش داره😂؟؟؟یا اگه پول دستم اومد جمع کنم سکم رو نفروشم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اعتماد به نفسی که با تغییر توی ویژگی های انتسابی به دست بیاد خیلی گذرا هست دو روز بعد یه ایراد دیگه ...
ن بابا این و حرفیه واقعا شاید عادی بشه و ذوق اولارو نداشته باشه اما از بین نمیره من عمل بینی برام از همه چی مهم تر بود در حدی ک اگ عمل نمیکردم حاضر بودم بمیرم واقعا ولی بعد ۴ سال از عملم هنوز ک هنوزه خوشحالم قبلا از خونه بیرون نمیومدم یا آرایش میکردم ماسک میزدم و... با اینکه ۱۸ سال ب زور داشتم الان ب راحتی بدون ذره ای آرایش همه جا میرم و خیلیم راضی ام و خوشحال