2777
2789
عنوان

برای تولدم ایده بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون پولی که میخوای صرف خرج تولدت بکنی رو بردار تنهایی بزن بیرون خوراکی مورد علاقت رو سفارش بده بخور ...

اره واقعا میتونم برم لباس بخرم واسه خودم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

آها خب بگو رفیقای دخترم 😄

ب اینا میشه گفت رفیق دیگ فکر کردن شوهر کردن چخبره اصلا خبری نمیگیرم گمشن

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خاله ای عمه ای چیزی نداری اگه نهخب با مامان و بابا خانوادگی بگیر

عمه هام مردن 

خاله هام ب درد نخور بی مصرف ک تو دورهمیاشون مارو نمیگن

ب اینا میشه گفت رفیق دیگ فکر کردن شوهر کردن چخبره اصلا خبری نمیگیرم گمشن

پس دیگه غریبه حسابشون کن

من هر کی از دوستام متاهل شدن کات کردم چون حوصله متهلا رو ندارم😂😂

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

خیلی زیاد کیف میده اینکه خودت برا خودت بخری

قبلا انجام دادم واسه همین ذوقی ندارم 

اینقدر دوس داشتم کسیو داشتم با دسته گل بزرگ و کیک و کادو میومد خونمون سورپرایزم میکرد 

یا دیدی اینستا با گروه موسیقی میرن جلو در خونشون 

پس دیگه غریبه حسابشون کنمن هر کی از دوستام متاهل شدن کات کردم چون حوصله متهلا رو ندارم😂😂

اره اینقدرم بی مزه هستن 

پیام میدنا گاهی یکیشون ولی انگار موقع تنهایی گمشن دیگ محل نمیدم