2777
2789

بگو 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دانشگاه الزهرا تهران درس میخوندم اونجا یه روز که کلاسم تموم شد .

رفتم تو محوطه جلوی ساختمون دانشکدمون .

دانشکدمون .اونجا یه دختری خودشو از طبقه هشتم پرت کرد پایین هنوز حالم بده 

دختریکی ازآشناهاچندسال پیش خودکشی کرددخترخاله م اونودیده بودتووضعیت خیلی بدی التماس میکردفقط یه لحظه ...

امضات میشه یکم توضیح بدی از کجا می‌دونه و فقط مرگ بقیه رو پیش بینی می‌کنه یا چیزهای دیگه هم هم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

چقدر وحشتناک خودشونو میکشن‌‌‌..باباجون چه جراتی حتی فکرشم ترسناکه..حداقل با مرگشون باعث وحشت دیگران نشن ..فکر میکنن اون دنیا حلوا خیرات میکنن یه راست میرن تو برزخ وعذاب‌‌‌‌...من خودم صد دفعه به ته خط رسیدم تو زندگیم الانم بخاطر خیانت و اعتیاد همسرم بخاطر اذیتاش افسردگی دارم اما به خودکشی یه درصد فکر نمیکنم چون راه نجات نیست...اما طرف یه شکست عشقی میخوره میره خودشو بخاطر یه پسر به درد نخور میکشه...خب بکش تو لایق زندگی نیستی چون اون پسره به هیچ جاشم نیس اونوقت تو خودتو نابودکردی خانواده اتو داغدارکردی به خاطر اون...من خانواده خوبی نداشتم فکر کن همش توخونمون کتک کاری بود پدرعصبی مادر بداخلاق مدام جنگ ودعوا چندین بارعاشق شدم و نزدیک بود ازدواج کنیم بنا به دلایلی به هم خورد شکست های بدی رو تجربه کردم تو خونه ای بزرگ شدم که از هرلحاظ سختی کشیدم حتی نتونستم برم دانشگاه با اینکه قبول شدم بخاطر مشکلات مالی ..تو شرایط سخت بزرگ شدم اما خودکشی نکردم بخاطر مادر پدرم بخاطر آخرتم بخاطر اینکه نمیخواستم یه ادم ضعیف باشم و جنگیدم و تا الانم دارم میجنگم با مشکلاتم‌‌‌...اونوقت یکی پیدا میشه بخاطر یه چیر مسخره مثله از دست دادن دوس پسر یا قبول نشدن تو کنکور خودشو میکشه ..خب ادم باید واسه این ادم غصه بخوره؟منکه اولا واسه هرکی خودشو میکشت خیلی ناراحت میشدم اما الان نمیشم چون اون خودش به خودش رحم نکرده اونوقت من چراحرص بخورم با این همه بدبختی که دارم