2777
2789
کارهای منو تکرار نکن تجربه دارم بهت میگم جلوی بچه دعوا نکن گناه دارن آسیب میبینن اشتباهات من رو نکن ...

آره خودمم میدونم اشتباهه .پدرو مادرمم همبن کارو میکردن الان خودم این همه مشکل دارم.دست خودم نیست حرص میخورم خیلی ۰چیکارکنم اخه😔😔😭

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ علاقه نشون دادی؟

نه بابا اصلا منو نمیشناسه ولی مرتب استوری هایی که عکس خودشو میزاه لایک کردم ولی عکس دوستاش لایک نمیکنم، بعضی موقع ها،چندبازی به بهانه کنکور باهاش صحبت میکنم یعنی اون لحظه انگار تو بهشتم 

چقدر امکان داره؟ از روی اینکه گفتم میگن آشناس م داره گفتی یا از روی حس ششم؟من به حست اعتماد دارم میش ...

۶۰ درصد 

قد بلند چش ابرو مشکی جدی تقریبا ولی مهربون اخلاق بدشم اینه عصبیه گریه میکنی بعدها ازین اخلاقش

خب طبیعیه گریه کنه عزیزم. چرا غصشو میخوریاون یادش میره

حس میکنم یادش نمیره یه ساعت بد میخنده اما آه میکشه یه ذره بچه  آخ جیگرم کبابه خدا منو بکشه یا این شوهرمو 

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️
حس میکنم یادش نمیره یه ساعت بد میخنده اما آه میکشه یه ذره بچه آخ جیگرم کبابه خدا منو بکشه یا این شو ...

واییی دعوا نکن خب

بفرسش بره  تو اتاق عزیزم

الکی الان غصه نخور

حالت نصیحت گونه داشت و من متنفر از نصیحت😅شاد🙂نمیدونم راستش زیاد عزیزم

😂😐رو مخم نرو . گوووش کن چیزی ک گفتمو

ولی خدایی  حواس پرتی گاهی خیلی خوبه

من یبار تست کردم