من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بخاطر بیماری که داشت منو رها کرد که برم دنبال زندگیم هر چند واقعا عاشق هم بودیم من هزاران بار بهش میگفتم من باهات بخدا خوشبختم اما اون میگفت نمیتونم بیش از این دیگه خودخواه باشم پا رو دلش گذاشت و رفت میدونم اونم توی عذابه من حتی نمیتونم پیش خدا گله کنم که چرا اون اینکار رو با من کرد چون واقعا درک کردم که بخاطر دوست داشتن زیاد من رفت... تا حالا شده موقعی غذا خوردن بغض کنی و غذا بخوری بعد چند روز شده توی خیابون بغض کنی و از شدت بغض گلوت درد بگیره شده چندین ماه شبها تا صبح گریه کنی صداتم در نیاد من اون اوایل رفتنش هفت کیلو وزن کم کردم موهام شروع به سفید شدن کردن ولی هنوز که هنوز نگران حالشم دلم براش پر میزه دلم برای تنهایی که بعد من داره و به هیچ کسی هم دردشو نمیگه آخ که جگرم سوخت بخاطر مظلومیت عشقمون بخدا میگم چرا منو اون اینجور سوختیم تاوان چیو دادیم 🥀💔💔