جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم باردارم ، اوایل شبا حالم بد میشد و میاوردم بالا هم شیرینی دوست دارم هم ترشی فقط از گوشت و پیاز متنفر شده بودم ، که الان اوکی شدم ، کمر درد سر درد داشتم ، قیافم تغییر نکرده بهتر شدم ، موهای بدنم رشدش زیاد شده و عرقم تند شده ، دندون دردم گرفتم ..
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
هروقت جواب گرفتی و جنسیت تعیین شد خبرم کن دوسدارم بدونم حدسم درست بود یا ن
پیشاپیش هم قدمش مبارکااااا باشه😘😍
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
منم باردارم ، اوایل شبا حالم بد میشد و میاوردم بالا هم شیرینی دوست دارم هم ترشی فقط از گوشت و پیاز م ...
دوستم ک باردار بود شوهرش کلی شیرینی خرید دوستم حتی نگاشونم نکرد بدش می اومد بچه ش دختر شد