2777
2789
عنوان

وای از دست خواهرم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 48 پست
یه چند روزی قهر کن باهاش یا سرسنگین جوابشو بده که حساب کار دستش بیاد

قهر شم از خداشه میره بی ادب میکنه مامانم بند خدا هر چی میگه سرش خراب میشه چون حالش خوب نیست نمیتونه بحث کنه 

خوابم پریده منتظرم بره بیاد صبح ...

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪
بخدا بچه ها اتقدر بیشعور و بی ادب شدن کسی ۲۰ نمیخواد بابا خاک تو سرت قبول شو حداقل مادر بدبخت من انق ...

عزیزم مادرت و توجیه  کن  بگو  خودش دوست نداره  درس بخونه 

خیلیا شغل آزاد دارن 

بگو ولش کنه نهایتش یه پیام نور میره  

خلاص

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکمو بخون.منم فقدددد نگران مامانمم

کلاس چندمع؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

وآقا حداقل بخون قدری که پاس شی گناه دارن مادر پدرا رحم کنید بهشون

اونا به ما رحم نمیکنن یه سال تمام درسخون شده بودم هی به مامانم میگفتم تابستون یا عید ماروببرید مسافرت آخرشم لجبازی کرد

عزیزم مادرت و توجیه کن بگو خودش دوست نداره درس بخونه خیلیا شغل آزاد دارن بگو ولش کنه نهایتش یه پ ...

پیام نور چیه عزیزم راهنمایی این 

دبیرستان هم باشه یه دیپلم میخواد دیگه برای دانشگاه 

کنکور واسه اینا خنده داره

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪
منم تو اتاقم شوهرم داره ریاضی میگه به پسرم یه دادوبیدادی میکنه همسرم😅

خب اونطوری که چیزی یاد نمیگیره عزیزم

الان کلا به پسرتون استرس وارد میشه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

منم الان از دست بچم تا سر حد مرگ خودم رو زدم

وای 

سر درس؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

اونا به ما رحم نمیکنن یه سال تمام درسخون شده بودم هی به مامانم میگفتم تابستون یا عید ماروببرید مسافر ...

درس خوندن شما وضعیفته عزیزم که بخوای باج بگیری که حالا مسافرت نمیریم درس نمیخونم نخون خوب ایشون هم نگران شماست 

بابا هشتم بزار عشقو حالشو کنه بیاد دبیرستان پاره میشه

خاهره منم هشتمه تاپیکمو بخون .نظرت چیه؟! بیخیال باشیم یعنی؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بابا هشتم بزار عشقو حالشو کنه بیاد دبیرستان پاره میشه

عزمزمه یه امدی باید بشه با عربی ۵ ماندن هست نه امدن