2777
2789
عنوان

ماست کاله گرفتم امروز بنظرتون بریدس عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 42 پست
ن بابا ماست پرچرب پگاه میگرفتم همیشه

من خودم دیگه ماست درست میکنم

واسه بچه هم بهتره

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مگه اولین باره ماست خریدیماست همیشه اینجوریه دیگه

ن من پگاه میگرفتم همیشه ماستش یکدست بود دون دونه این تو دهنم میخوری مشخصه دون دونه حتی 

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن اسی منم ی بار ماست محلی گرفتم اینجوری بود 

اشکالی نداره ولی شرکتی نخر اصلا مزه بدی میده یکم تلخ مزه داره من محلی میگیرم شیرین خیلی خوشمزه خوبه دوغ خوبه محلی ترش میگیرم   

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

ن بابا ماست پرچرب پگاه میگرفتم همیشه

پر چرب انسجام بیشتری داره 

هم زده ها مثل خامه یه دست هستن 

کم چرب اینجوریه 

کاله کلا مارک جالبی نیست تو ماست خوشم نمیاد 

ما یا دامداران یا صباح می‌خریم 

بیشتر صباح 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

هر ماستی فرق داره عزیزم این شبیه ماست‌های دهاته ما همیشه پاستوریزه میگیریم رقیق هست این از این سمتی محلی هاست کاله شاید گلم هیچیش نیست اگر خراب باشه بوی گند و مزه ترشیدگی میده ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
بابا فرستادم میگه مطلب شمابزودی منتشرمیشود ینی چی

⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️💛💛💛⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️💛💛💛

⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️💛💛💛⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️💛💛💛

سلام

حل مشکل عکس گذاشتن _ مطلب شما به زودی منتشر می شود:

❌️ اول این که توی متن تاپیک عکس نگذارین.

✅️ توی پست باید عکس بگذارین.

💚 یک پست معمولی مثلا حرف یا عدد بفرستین.

💙 بعد سه نقطه زیرش رو بزنین.

🧡 بعد بزنین ویرایش

❤️ حالا توی ویرایش عکستون رو بگذارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.