2777
2789
عنوان

چرا هیچ پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 28 پست

پسرا همشون واسه خوش گذرونی میرن سمت دخترا 

نگاه ب خوشگلی و ...نمیکنن نگاه میکنن ببینن کی دافه ببرن چند وقت حال کنن 

واسه ازدواجم اخرسر میرن اشنایی با کس دیگه کاملا رسمی 

دور ور من اونایی ک با دوست پسر ازدواج کردن پسره عین خودشون داغون بوده یااینکه دختر خیلی سرتر بوده از لحاظ مالی کاری

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ببین پسرا معیاراشون عوض شده اکثرا فقط دنبال رابطه ان نگاه هم دیگه ب دخترا نمیکنن میگردن دنبال کسایی ...

نه عزیزم همه یکی رو دوست دارن و واقعا حاضرن براش کوه جابجا کنند حتی معمولی ترین خانم ها ساده ترین ها 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون بعد از پیشنهاد باید برید تو رابطه ، واین برای پسر هزینه مالی و زمانی داره ، اینه که کسی نمیاد

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
میخوام دیگ

پس کتابهای نقش بازی کردن بخوان مثلا جلوی جمعیت منفعت خواه ، ریا کار سنگین رفتار کن ، لباس پوشیده بپوش ، جلوی جمعیت علمی و فرهیخته با ادب رفتار کن جلوی آدم های اجتماعی خودت را اجتماعی نشان بده و همین جوری فیلم بازی کن خلاصه خودت نباش سعی کن چهره ساده داشته باشی تا مغرور و مرموز تجربه را بهت گفتم با سه سابقه ازدواج دیگه هر وی خدا بخواهد

نه عزیزم همه یکی رو دوست دارن و واقعا حاضرن براش کوه جابجا کنند حتی معمولی ترین خانم ها ساده ترین ها

تو نی نی سایت ک هرکی بود یا زخم خورد یا پسر بهش خیانت کرد یا رابطه داشت و ولش کرد 

این پسرا ک اینقد متعهدن کجان؟

حتی شوهرا هم دیگه اینقد متعهد نیستن ک برا زناشون کوه جابجا کنن

رو خودت عیب نزار ک .. ببین اول سعی کن اعتماد ب نفستو بیشتر کنی اخلاقتم اوکی باشه سینگل نمیمونی 😏

په ربطی به اخلاق داره از دور مگ میخواد بفهمه اخلاق من چطوریه👩‍🦯

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

آره اینو قبول داره

این یه واقعیته، البته هیچ کس این وسط مقصر صدرصد نیست هرکسی به اندازه خودش مقصره، ولی در کل این به این معنی نیست که پسر با ابرو و حیثیت و آینده ی دختر بازی کنه ،دخترا هم نباید خودشونو برای رسیدن به خواسته هاشون فنا گنن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن