2777
2789
عنوان

شما باشید ریسک میکنید تو سی سالگی بخونید واسه تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شما ک ده سال بزرگتری راهنماییم کن من رشتم خوبه و میتونم باهاش کار کنم ولی همش میگم شاید با تجربی ...

خوب واقعیتش درسته که..علاقه مهمه...ولی داشتن شغل و درآمد از علاقه هم با اوضاع کنونی مهمتره

اگه رشته آن خوب و کارسازه...ادامه نده چون رشته تجربی واقعا سخته...

من حسرت داشتن یک شغل معمولی رو دارم...وگرنه می دونن مسیر کنکور  خیلی دشواره برای ماهایی که سنمون بالاست...

چرا خجالت بکشی ، هرکاری دلت میخوادو انجام بده ، من میگم اگه خودمون زندگی نکردیم اقلا برای نسلای بعدی ...

آخه بالاتر هم گفتم مطمعن نیستم بتونم بخونم....

شیمی فیزیک...حل مسایلشون سخته..حس میکنم نمی توانم

واسه همین همیشه حسرت گذشته رو میخورم که ای کاش بجای گرفتن ارشد این رشته داغون..کاش تا قبل سی سالگی  دوباره کنکور شرکت میکردم..

آخه دیگه الان هم می دونی مثل سابق نیست باید دوباره دروس دوازدهم و یازدهم رو امتحان بدیم و نمره بالایی از امتحانات نهایی بگیری..واسه همین دلسرد شدم.

خب چرا یه تخصص یاد نمیگیرید؟ رشتتون چیه؟

یه مدت رفتم خیاطی ..علاقه نداشتم...رشتم مهندسی کشاورزی گرایش دام هستش..‌فقط هم جهاد کشاورزی استخدام می‌کنه که اونم تو شهر ما پارتی میخواد که من ندارم

و با وجود اینکه ارشد دانشگاه دولتی ام همچنان بیکار و افسرده

آخه بالاتر هم گفتم مطمعن نیستم بتونم بخونم....شیمی فیزیک...حل مسایلشون سخته..حس میکنم نمی توانمواسه ...

اره میگن باید رقابت کنی با دانش اموزایی ک بشدت قوی هستن 😥