2777
2789
عنوان

امشب کار درستی نکردم (خانم های متاهل بیایید)

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست
23 28

بچه ای خب واقعا سنی نداری ولی سعی کن یکم سیاست داربشی وگرنه عادی میشی براشوهرت

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

نامزدت مدیریتش صفره به خودت لیبل نچسبون که بلد نیستی اون مرده باید دلتو بدست بیاره منم همینطوری بودم اصلا شوهرم نازمو نمی‌کشید هنوزم همون خری که بود هست تغییری نکرده همیشه من مقصرم همیشه من باید کوتاه بیام من عذرخواهی کنم مثل من نباش خواهر دوران عقد تو ایران دوران آشناییه خیلی دقت کن به حرفاش به رفتاراش اینکه چقدر کلمات محبت آمیز به کار میبره بهت میگه دوستت دارم اینارو از خودت بپرس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس میکنم هم خیلی غر میزنی هم خیلی ایراد میگیری ازش

یه مدت به جای غر زدن و ایراد گرفتن سعی کن ازش تعریف کنی اگه انتقادی هم داری با ملایمت بگو 

مردا از اینکه با لحن طلبکارانه باهاشون حرف بزنی متنفرن همچنین از ایراد گرفتن ولی تا دلت بخواد عاشق تایید شدن هستن و اگر کسی هم تاییدشون کنه برای طرف هرکاری میکنن

نامزدت مدیریتش صفره به خودت لیبل نچسبون که بلد نیستی اون مرده باید دلتو بدست بیاره منم همینطوری بودم ...

هم اون این کارو نمیکنه هم من بلد نیستم چجوری باهاش رفتار کنم

تازه اخرش خدافظی کردم محلم نذاشت چون ناراحت شده بود منم واقعا خیلی رو مخش رفتم اما خب چیکار کنم خیلی حرصم میگیره با خورد شدنش دلم خنک میشه چون خیلی مغروره 

خب جیکار کنم واقعا بلد نیستم

بازبون وجایی که وقتش صحبت کن . زنه باید برای مرد مثل گربه ملوس باشه .دلم محبت بیشتر میخواد بازبون خوش دلت مسافرت دانشجویی میخوادبه وقتش هیچ وقت به همسرت نگو دوست ندارم برام بی ارزشی .تو لحظه حرف میزنی ولی توذهن همسرت میمونه .دوتاقربون صدقه چاشنی حرفات کن

نیستینادمهای بالغ این مدلی رفتار نمیکنن،با تحقیر باهم حرف میزنین، ادمهای بالغ، گفتگو بلدن.

درسته ولی الان شما به ما توهین کردی

من که نگفتم درست رفتار کردم . خودمم میدونم سیاست ندارم هیچی بلد نیستم . اینجا ازتون کمک گرفتم

بازبون وجایی که وقتش صحبت کن . زنه باید برای مرد مثل گربه ملوس باشه .دلم محبت بیشتر میخواد بازبون خو ...

چون اون از این کارا بلد نیس منم قربون صدقش نمیرم واقعا فکر می کنم بی فاییده باشه 

درسته ولی الان شما به ما توهین کردیمن که نگفتم درست رفتار کردم . خودمم میدونم سیاست ندارم هیچی بلد ن ...

اینکه بزرگ نشدی و بالغانه رفتار نمیکنی، توهین نیست خانم. یه نظر کاملا شفافه.

لازم نیست سیاست داشته باشید، صراحت و درک متقابل در بیان احساسلتتون کفایت میکنه.

وقتی از چیزی ناراحتین، روشن همونو بیان کنید و وصلش نکنین به بقیه چیزا. توقعاتتون منطقی باشه. بنظرم برین مشاوره بری هردوتون بهتره

حس میکنم هم خیلی غر میزنی هم خیلی ایراد میگیری ازشیه مدت به جای غر زدن و ایراد گرفتن سعی کن ازش تعری ...

اره درسته ولی خب منم وقتی می یینم زیاد محلم نمیزاره حرصم میگیره چون مغروره اینا رو که میگم دلم خنک میشه

اینکه بزرگ نشدی و بالغانه رفتار نمیکنی، توهین نیست خانم. یه نظر کاملا شفافه.لازم نیست سیاست داشته با ...

برای اینکه خیلی مغروره زیاد محلم نمیزاره

منم َشفاف بهش گفتم چرا محلم نمیزاری

جواب نمیده . بعد واقعا دلم خنک میشه خوردش می کنم