دیروز بچمو بردم بیمارستان سامانه سوختگی که دکتر ببینه یه خانومه روی صندلی نشسته بود گفت که سیزده روز که اینجا هستیم بچم توی آیسییو بستری هست گفت که با اسید سوخته چهار بار میشه که عملش کردن گفت دوسه باری دیگ هم میگن باید عمل بشه کلن شکمش پاهاش بدنش اب شده با اسید تبش میگن پایین نمیاد وزیتش بیچاره اصلان خوب نیست خدا سر هیچ آدم نیاره سوختگی بدترین دردی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالم بد بود بدتر شد واقعا💔صب یکی تایپکزد ی پسر جون تصادف کرده فوت شده خودم کم درد داشتم الانم اینط ...
دل نازکی منم تا ۲ماه پیش موقع خواب به اون بچه ی ۳ساله که ناپدریش بهش تجاوز کردو مرد فکر میکردم خدایا مگه خوابم میبرد ولی بعدش به این فکر میکردم که الان پیش فرشته هاست تو بهشت آروم میشدم
دل نازکی منم تا ۲ماه پیش موقع خواب به اون بچه ی ۳ساله که ناپدریش بهش تجاوز کردو مرد فکر میکردم خدایا ...
😭😭😭😭 اخ ک چقد سخته اخ ک چقد بده الان نشستم ی دل سیر گریه کردم من تو اینستا کیلیپ ببینم یک هفته اشک میریزم و غصه میخورم افسردگی میگیرم چ برسه بچه باشه خدا ب دشمن ادمم نشون نده
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره