2777
2789

بچها از ۶بعداز ظهر دیروز که پارتنر بهم پیام داد گفت حالم اصلا خوب نیستم دیگه خبری ازش ندارم پیامامو جواب نداده..امروزم که زنگ زدم شماره اولش تماس فوروارد شد و قطع شد

شماره دومش هم بوق نخورده قطع میشه..

یه رفیق خیلی صمیمی داره منم شمارشو ندارم فقط پیجش رو دارم( فالو ندارم) آیدیش رو دارم

واقعا نگرانم و دلم میخواد خیلی محترمانه بهش پیام بدم بپرسم خبری داره یا نه

ولی من نگرانم هم میترسم کار درستی نباشه..مثلا بعدا بگه به چه حقی به دوست من پیام دادی یا این سَبُک بازیا چیه یا اینکه وقتی جواب ندادم حتما نمیخوام جواب بدم..ولی واقعا نگرانم و نمیدونم چیکار کنم.. 

هی میگم فردا هم منتظر بمون بعد اگه نشد..

نمیتونم..نمیدونم..پسر اگه هست ممنون میشم بگید چه حسی بهتون دست میده اگه بفهمین پارتنرتون به رفیقتون پیام داده اما خیلی رسمی..

اون از رفیقش خیلی مطمئنه از منم همینطور ولی..نمیدونم میترسم خودش نخواسته باشه بهم خبری بده و این رسما یه کاتِ مجلسی باشه

البته نه..گفت حالش خوب نیست..

ولی معنای تماس فوروارد شده و زنگ نخورده قطع شدن چیه؟.

ممنون میشم کمکم کنید به اندازه کافی دلم حون و چشمام اشک هست..

به دوستش پیام بده 

اگر اینقدر بی شعوره که همچین رفتار بدی که مد نظرته کرد در جا باهاش کات کن 

به دوستش پیام بده و حالش رو بپرس خیالت راحت بشه 

بعد بیا اینجا به منم بگو نگران شدم 

به دوستش پیام بده اگر اینقدر بی شعوره که همچین رفتار بدی که مد نظرته کرد در جا باهاش کات کن به دوستش ...

چند بار تاپیک رو زدم و یه عده گفتن حق داری میلم بده یه عده هم توهین کردن که جمع کن خودتو دختره بی اعتناد به نفس و...

میترسم بلاک شده باشم..اگه بلاک سده باشم شکستن غرورمه درسته؟ آویزون بودن؟

پارسال آدمای سایت مهربدن تر بودن..مواقع نگرانی حداقل زخم زبان نمی‌زدند البته دور از جون تو قشنگم..

واقعا خجالت میکشم به رفیقش رو بزنم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره