2777
2789
عنوان

وسواس فکری استرس

57 بازدید | 14 پست

من همش به چیزای بد فکر میکنم بعد انقد فک میکنم که استرس میگیرم بعد از کرونا اینجوری شدم نزدیک پر یودی بدتر میشم خیلی استرس میگیرم و فکراای بد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا نمیدونم چه فکری کردیم رفتیم خودمو بدبخت کردیم با این واکسن

چقدم ریلکس بودم ک مثلا کار درستی میکنم

والا واکسن و کلی رو حیوون ازمایش میکنن بعد میزنن به ادما

زود ساختن وارد کردن 

حتی واکسن امریکایی

یکی نیس بگ امریکایی تو براش مهم بودی دارو فلج اطفالو این چیزای حیاتیتو تحریم نمیکرد

کرونات براش مهم باشه

چقدم ریلکس بودم ک مثلا کار درستی میکنموالا واکسن و کلی رو حیوون ازمایش میکنن بعد میزنن به ادمازود سا ...

من الان یک سال دارم میمیرم و زنده میشم دیگه انقدر تو عذابم فکر خودکشی میاد تو سرم

فقط میتونم بگم ای کاش هیچ وقت واکسن نمیزدم

واکسن نزدم من ولی ریزش موم دارم همش میترسم وفکرای بد بعدش استرس میگیرم

ویتامین تا جایی ک میتونی مصرف کن مخصوصا b12 اگه تهرانی یه سری رستوران هست غذای دریایی سرو میکنه صدف سفارش بده پر b12 ست طبیعیم هست 

ویتامین تا جایی ک میتونی مصرف کن مخصوصا b12 اگه تهرانی یه سری رستوران هست غذای دریایی سرو میکنه صدف ...

اره فک کنم برا همون باشه چون موقع پریودی خیلی بیشتر میشه تپشقلبم میگیرم