2777
2789
عنوان

بچه ها این راسته برین حرم عقدتون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 27 پست

نه بابا این چرت و پرتا چیه

اولا که از کجا می‌خوان بفهمند نامحرمی

دوماً برای عقد اجازه پدرتون لازمه

سوما مگه بیمار و بیماران که  همچین کاری کنند

چهارما تازه برای اینکه کسی بخواد توو حرم عقد کنه باید بره وقت بگیره و ....

به همین الکی ها نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دوستم گفت یه بلاگر بوده صبا و بردیا فکر کنمفت اسمشونو گفت این طوری شده به خدا ما میخوایم بریم ز ...

احیانا اگر ذره ای عقل داری بهش رجوع کن اگر هم نداری بترس و نرو 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ببین دوستم گفت یه بلاگر بوده صبا و بردیا فکر کنمفت اسمشونو گفت این طوری شده به خدا ما میخوایم بریم ز ...

مگ‌نامزد نیستین چرا بترسین؟ 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

برای عقد اجازه پدرت لازمهکشکی که نیس گلم

منم میگم همینو 

بعدشم اینا از کجا میخوان بدونن ما نامحرمیم؟؟

نگیرنمون یه وقت 😂😂😂😂

آخه ببین برخلاف سنمون دوتامون چهرمون بچه میزنه 

من بیشتر چون من قدم کوتاه ریزم 

نامزدمم چون ریش نمیزاره 

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍
اخه از کجا میفهمنمگه رو پیشونیتون نوشتن یا شناسنامه میگیرن ازتون

افرین،دقیقا 

منم گفتم شناسنامه از کجا میخوان بیارن ؟

بعد حتی اجازه پدر هم لازم ؟

بعدم حق همچین کاری رو ندارن 

یعنی دیگه آنقدر همه چیز بی در و پیکر شده به زور میخوان عقدمون هم کنن

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍
احیانا اگر ذره ای عقل داری بهش رجوع کن اگر هم نداری بترس و نرو

عزیزم من که عقل دارم ؟

شما هم مثل من توی شهر مذهبی بزرگ میشدین عجایب آدم های ( مخصوصا خانوم هاشون ) اینجارو میدیدین می‌ترسیدین یکم 

چون فکر میکنن باید برای طرف کلا نظر بدن تصمیم بگیرن 

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍
نامزد رسمی نیستیم

هرچی عزیزم وقتی همو دوست دارین چرا باید از عقد بترین

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

عزیزم من که عقل دارم ؟شما هم مثل من توی شهر مذهبی بزرگ میشدین عجایب آدم های ( مخصوصا خانوم هاشون ) ا ...

از کجا میدونی تو شهر مذهبی بزرگ نشدم اتفاقا تو یه شهر به شدت مذهبی و خاله زنک بزرگ شدم ولی این مورد واقعا عجیب بود 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
از کجا میدونی تو شهر مذهبی بزرگ نشدم اتفاقا تو یه شهر به شدت مذهبی و خاله زنک بزرگ شدم ولی این مورد ...

خیلی خب باشه عزیزم پس هم شهری هستیم😂

منم خودم تعجب کردم که پرسیدم

الان شما ناراحتیت بخاطر این هستش که منم تعجب کردم پرسیدم؟

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍