2777
2789
عنوان

خیلی به کمکتون نیاز دارم لطفا بیاید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 55 پست
چی شد آوردی تجربی؟من غیر انتفاعی میرم احتمالافقط بیارم بسمه منم تجربی دوست دارم ولی چون هفتم و هشتم ...

آوردم الف م آوردم ببین نمیدونی خدا چطور برات درست می‌کنه ولی ریاضی رفتم از لحاظ گند زدن ک واقعا گند زدی اما ضریب نهم بیشتره ی تلاشی بکن شاید تجربی رفتی

آوردم الف م آوردم ببین نمیدونی خدا چطور برات درست می‌کنه ولی ریاضی رفتم از لحاظ گند زدن ک واقعا گند ...

من ب هم بیارم برکته میرم غیر انتفاعی 

فقط بیارمم من 😂🤧

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آوردم الف م آوردم ببین نمیدونی خدا چطور برات درست می‌کنه ولی ریاضی رفتم از لحاظ گند زدن ک واقعا گند ...

اون زمان خیلی بیخیال بودم برای اون ۱۰ یکم خوندم برای ۸ که هیچی نخوندم 😂💔

نگران نباش غیر انتفاعی رو میری ک دوست من هدایت تحصیلی ش هیچی نیاورد هیچی ولی شهریور رو رفت و الان غی ...

یعنی هاشور خورده بوده ؟ 

یا یه الویتی آورده بود؟😂💔

ولی به دردسر و دوباره خواندن و تابستون خراب شدن نمی ارزه هین الان یه نمه تلاش کن

تلاش میکنم ولی خیلیا میگن باید از هفتم از اول بخونی 

کامل خوب من برم از هفتم بخونم از نهم جا میمونم 😂💔

تلاش میکنم ولی خیلیا میگن باید از هفتم از اول بخونی کامل خوب من برم از هفتم بخونم از نهم جا میمونم � ...

کلاس خصوصی برو حداقل کتاب کمک درسی هفتم رو بگیر جا هوایی ک مشکل داری بری از روش نگاه کنی