2777
2789
عنوان

اصلاااا درک نمیکنم ک میگن ظاهر زندگی دیگران رو نبینید و فلان

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست
آدمی که اینقدر خدا بهش نعمت داده مطمئن باشین به همون اندازه دردهایی داده که ما بی خبریم خیلی دردا رو ...

نمیدونم والا این ک مدام فکرش اینه چ قر و فری بزنع و کجا بره سفر وپولاشو چ جوری خرج کنه خدا عالمه ولی چی بگم...

منو همه میگن اوکیم ولی مشکلاتی دارم که هر روز فکر و اعصابم درگیره 

کسی از اقوام شوهرم همیشه فکر میکردم خوشو خرم از استوریاشو حرفاش به این تتیجه رسیده بودم تا شنیدم شوهرش هم معتاد شده هم با دخترا میپره بعد خود زنه هنوزم که هنوزه به همون روال قبل تو جمعا پز میده و فهر فروشی میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر قشنگ گفتی ما نگاه کنیم و اون پول در بایره...ما باید انرژیمون رو روی کار خودمون بگذاریم فقط

آره به خدا

اولا اون پول در میاره

ثانیا ما رضایتمندی مون از زندگی کم میشه

ثالثا ساعاتی که میتونیم مهارت یاد بگیریم تفکر کنیم مطالعه کنیم به دیدن زندگی های پوشالی میگذره

آره به خدااولا اون پول در میارهثانیا ما رضایتمندی مون از زندگی کم میشهثالثا ساعاتی که میتونیم مهارت ...

افرین و اکثر اوقات کسایی که زندگی نمایشی دارن غنی نیست درونشون و زندگیششون

منو همه میگن اوکیم ولی مشکلاتی دارم که هر روز فکر و اعصابم درگیره کسی از اقوام شوهرم همیشه فکر میکرد ...

نمیدونم والا آخه نمیتونم درک کنم کسب ک روزانه حداقل ۲۰ تا استوری میزاره مدامم دنبال خوش گذرونیه مشکلی داشته باشه

گلم همون میبینی یه مشکلی داره که اگه تو داشتی آرزوی مرگ میکردی .مگه همه چیزو میان بگن .مثلا منو همه ...

عزیزززم خدا ب دلت آرامش بده

والا آخه ازبس مدام خوشگذرونی میکنن ب نظرم غمی نمیمونخ

من خودم توی موقعیتی هستم اطرافیانم از نظر مالی از ما جلوترن ولی واقعا هر کدوم می بینن یه مشکل عجیب و غریب دارن حقیقتا هنوز یه پولدار با زندگی صد درصد نرمال ندیدم می بینم زندگی ساده و بی دردسر خودم بهتره  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه بابا مگ دیوونم خودمم فالوش ندارم از بس بدم میاد ازش افاده ای مغرور

پس اگه حرفات واقعیه ...بذار بهت بگم ک زندگی خود من تو خانواده از اون زندگیاست ک همه میگن خوش بحالش ولی حتی مادر و خواهرامم از مشکلات عجیب و پیچیده ای  ک تو زندگی مشترکمون داریم و هرکدومش واسه طلاق کافیه ،خبر ندارن !

خب اون شغل شه داره پول در میارهما برای محافظت از انرژی مون نباید ببینیممن هیچ بلاگری نمی بینمچرا بای ...

شما داری میگی آه نکشین پشت زندگی مردم منم حرفم اینه خب اون آدم انقد زندگی شو توو چشم بقیه فرو کرده ک اصن نمیشه ندید

وگرن ک منم هیچ بلاگری نمیبینم اصن اینستا ندارم

مردمم انقد زندگی شونو توو چش بقیه نکنن خب

خیلی ها تو چشم کسی نمیکنن   اما آدم فضول و حسود کم نبست  که کارشون سرک کشیدن و حسادت کردنه  

یکیش مادرشوهرم و پدرشوهرم   همسایشون بدبخت خونشو کوبید ساخت ابنا  نه اینکه پول نداشته باشن حالشو نداشتن بسازن  تا این داشت می‌ساخت هر دفعه ما اینا رو دیدیم میگفتن این همسایه پول داره ویلا دماوند داره باغ داره  اینقدر گفتن  مرد بیچاره فقط ۶ ماه اومد نشست تو خونش  درجا سکته کرد مرد خیر خونشو ندید  الان پدر شوهر مادر شوهر  من  ۹۰ و ۸۰ رو رد کردن مثل کوه راه میرن