2777
2789

بابا طرف رو داری میبینی زیبایی داره سلامتی داره خانواده خوب داره شوهر پولدار خوشگل همه چی تموم داره پول زیاد داره خوش گذرونی دارههه

آخه لامصب دیگ چی میمونه ک من بگم نه ظاهر زندگی اونو با باطن زندگی خودم مقایسه نکنم

اطرافم هستن ولی این بلاگره شیوا رو میگم دیدین؟

یا خیلیای دیگشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم همون میبینی یه مشکلی داره که اگه تو داشتی آرزوی مرگ میکردی .

مگه همه چیزو میان بگن .

مثلا منو همه فکر میکنند هیچ مشکلی ندارم اما چندین سال یه درد بزرگی تو دلمه که نه میتونم به کسی بگم نه تموم میشه 

دل خوش 

دل خوش

دل خوش

آرامش 

اینا چیزایی ان که در حاضر هیچوقت دیده نمیشن

لطفا حسرت زندگی دیگران رو نخورید،همه آدما به اندازه خودشون مشکل دارن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

آدمی که اینقدر خدا بهش نعمت داده مطمئن باشین به همون اندازه دردهایی داده که ما بی خبریم 

خیلی دردا رو شاید تو پیج اینستا نشه دید ولی تو اتاق روان درمانی ما میبینیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
با همین شرایط کسی رو میشناسم دوتا بچه نازنین ش رو تشخیص اوتیسم دادن داره دق میکنهآینده معلوم نیسانقد ...

پدر من  یکدفعه ایست قلبی کرد مرد  زندگی مادرم و ما زیرو رو شد 

چند وقت پیش یکی همسایه ها به مادرم می‌گفت وای قدیما مثل دوتا عاشق باشوهرت میرفتین بیرون همیشه خوشگل بودی  کفش و چادر خوشگل میپوشیدی  چقدر بهم میومدین  

اینقدر دل مادرم سوخت می‌گفت همینا زندگی منو آتیش زدن  راست هم میگه

خب اون شغل شه داره پول در میارهما برای محافظت از انرژی مون نباید ببینیممن هیچ بلاگری نمی بینمچرا بای ...

چقدر قشنگ گفتی ما نگاه کنیم و اون پول در بایره...ما باید انرژیمون رو روی کار خودمون بگذاریم فقط