2777
2789

کسانی که بیمار هستند 

قطع عضو و هزاران بیماری دیگه 

هدفتون چیه 

چرا میخواید زنده بمونید 

تو رو خدا فکر نکنید مسخره میکنم یا چیز دیگه الان من واقعا حالم بده فقط میخوام بدونم چرا 

چرا همچبن سوالی به ذهنت رسید؟

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوام بدونم با وجود این مشکل بزرگ چرا تلاش میکنند زنده بمونند دلیل زندگیشون چیه

بودن کنار عزیزانشون 

جبران اشتاهاتشون 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

بودن کنار عزیزانشون جبران اشتاهاتشون

من ۱۷ سال به خاطر مامان و بابام زندگی کردم خیلی دوستشون دارم 

به هیچی علاقه ندارم هدفی ندارم آرزویی ندارم 

به جز چند تا اشتباه بچگانه کاری نکردم 

اشکال ندارد بمیرم خیلی خسته ام خیلی درد داره نمیتونم آروم بشم 

شب ها ، خوابیدن، شده کابوسم و ترسم 

کاش فقط شب ها بود اما صبح ها هم 

اگر عذر خواهی کنم فقط باید جواب خدا را بدم 

همه چیز در عرض یک لحظه تموم میشه 

من ۱۷ سال به خاطر مامان و بابام زندگی کردم خیلی دوستشون دارم به هیچی علاقه ندارم هدفی ندارم آرزویی ن ...

میشه بپرسم بیماریت چیه گلم؟اگه دوست نداری نگو البته 

ولی در کل همه ما تا زنده ایم باید شکر گذار باشیم

کاش میتونستم بغلت کنم و کنارت بودم🥲

هیچی فقط دیوونم قربونت عزیزم

مشکل روحی منظورته؟پیگیر درمانش بودی؟رو خودت عیب نزار اگرم مشکلی باشه غیر قابل حل شدن نیست 

مشکل روحی منظورته؟پیگیر درمانش بودی؟رو خودت عیب نزار اگرم مشکلی باشه غیر قابل حل شدن نیست

نه 

الان این مشکل ندارم از ده سالگی داشتم اون موقع حالم بد بود و شب ها نمی‌تونستم بخوابم همش گریه میکردم تنها بودم 

هفت سال تو خودم ریختم فراموش کردم و گریه نکردم تا اینکه امسال خونمون عوض کردیم و دوباره برگشتم به اون موقع شب ها شده کابوسم 

به مامانم گفتم گریه کردم گفتنش خودتو جمع جور کن بریم دکتر که چی بگه دیونه ای 

من تا حالا بهش دروغ نگفتم نمی‌دونم چرا باورم نمیکنه شاید هم نمی‌خواد قبول کنه حال بدم رو 

شب ها بدنم می‌لرزه ، دست و پام یخ می‌کنه ، سرم درد می‌کنه ، ضربان قلبم می‌ره بالا ، یاد گذشته و آینده میفتم ، کلی فکر و خیال میاد تو سرم ، اشکم در میاد ، سر کوچکترین چیز اشکم درمیاد

خیلی میترسم خیلی خیلی زیاد ، کمرم ، کتفم ، پاهام دستام بی دلیل شروع به درد می‌کنه و بدتر از همه نمیتونم بخوابم از خوابیدن و شب میترسم 

این ها تو  روزم میشه ولی اون موقع خودمو سرگرم می‌کنه اکثریت به خاطر همین شب ها بیشتر درد داره 

مرسی که به حرفام گوش دادی واقعا خوشحال شدم 

نه الان این مشکل ندارم از ده سالگی داشتم اون موقع حالم بد بود و شب ها نمی‌تونستم بخوابم همش گریه میک ...

اخه گلم سنی نداری که گذشته رو دوست سنگینی میکنه و نگران آینده هستی.

مگه خدا تا الان روزیت رو نداده ؟ازین به بعدم هواتو داره استرس سمه خودش عامل هزار تا بیماریه.

به مامانت بگو قرار نیست کسی بفهمه رفتبم پیش مشاور.

یکم رابطتت رو با خدا بیشتر کن رفیق شو باهاش تا به این باور برسی که عاشقته 

خواهش گلم وظیفه بود❤️