2777
2789

عزیزم خدا بدلتون آرامش بده

پدرتون توان مالی داره که نمیده؟

و ۶تومن برای ۳نفر و دانشجو کم هست اگه تهران و شهرای بزرگ باشی

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
عزیزم خدا بدلتون آرامش بدهپدرتون توان مالی داره که نمیده؟و ۶تومن برای ۳نفر و دانشجو کم هست اگه تهران ...

چهارده تومن حقوق داره ولی ی تومن هم نمی‌ده 

خب همین دیگه ناراحتم 😭

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چهارده تومن حقوق داره ولی ی تومن هم نمی‌ده خب همین دیگه ناراحتم 😭

فقط۱۴ت دارایی پدرتونه؟

خونه ماشین...داره

خدایش اگه خونه هم نداره ۱۴ت هم اونقدرا نیس ک درخواست نفقه بدین و انتظار دارین پرداخت کنه البته وظیفه شه قبل درخواست خرجتونه بده اگر نداد با دعوا حقوقی بنظرت حل میشه؟

مادرت میخواد جدا شه

اگ تصمیمتون نهایی هست باید بفکر منبع درامد باشید

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

چرا زدین از خونه بیرون این حق مادرتون هست اونم قانونی

ایطوری پدرت درخواست تمکین بده و قبول بشه حکم نفقه مادر قطع میشه که..نگفتین از اول مادرت تو خونه دونگ داره..با یه وکیل خوب مشاوره بگیرید بنظرم