2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم امتحانمم که نخوندم 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 189 پست
با خودت درگیری همیشه یا الان که امتحان داری؟

یعنی چی خوددرگیری ندارم که بخوام خودمو آزار بدم 😂

همیشه ندارم.. یه روزدرمیون دارم فردا امتحان عربی ۳ درس

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

درکت نمیکنم نه خودت نه اون جامعه آرمانی توی ذهنتچون من توی دنیای واقعی دارم زندگی میکنم سنمم از خیال ...

اوهوم.. جالب میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید بخاطر استرس امتحانه

نه معمولا استرس ندارم سرامتحان.. 

سرهمین تاپیکه که مامانم اینا اینجوری گفتن حساس شدم بخاطرهمین ذهنم درگیر شد 

جالب ترم میشه وقتی خودت به این نتیجه برسی

منکه فعلا به بلوغ فکری نرسیدم من خیلی کاردارم مشکلات دارم

مشکلات فقط به خانواده خلاصه نمیشه. تو مدرسه‌امم هم هستش و هنوز دنبال دوست میگردم

بیشتر از خودت بگوچه چیزی باعث میشع رفیق نداشته باشی

نمیدونم جریان ینفر بود که خب.. یه ساله میشناختمش و یعنی یه ساله الانم باهاش همکلاسیم.. دیدم آدم خوبیه، برونگراست، ادمای زیادی دورشن، اجتماعیه

راستش رفتارمن.. بیشترموارد ساکتم و خیلی صحبت نمیکنم توی کلاس رفتارم محتاطانه‌است. هرچند دوباره اینطوری به خودم میگیرم ولی زیاد نیست توی کلاس

این ادمه، من ازلحاظ شخصیتی ازش خوشم اومد و گفتم برم باهاش دوست بشم اولش فکرمیکردم ازخودراضیه ولی چون خیلی به طرزفکربقیه اهمیت میدادم که مبادا کسیو ناراحت نکنم، هیچی بهش نمیگفتم معمولا مطلب و حرفارو توی دفتر مینوشتم و.. به بقیه نشون میدادم که بخونن

یکم گذشت.. رفتم به دوستش گفتم فلانی چی دوست داره گفت تینت و بغل، بهش گفتم میای دوست بشیم؟ شمارتو بهم بده گفت من باهمه دوستم و به کسی شماره نمیدم

دیدم چندلحظه بعد توی یه جای خلوت واسم قیافه گرفته

هیچی نگفتم و سراین حرکتش ساکت موندم

خلاصه امسال شد، دوستاش یهویی مادوتارو شیپ میکردن مثلا میگفتن که کتونی هاتون شبی همدیگست، یا میگفتن چزنتون یکیه یهویی همینجوری. دوستش کنو صداکرد گفت چرا شماره محی رومیخواستی؟؟ گفتم اون قضیه‌اش فرق داره

روز بعدش پرسید، گفت چرا ازمحی خوشِت میاد؟ جواب این سوالشو ندادم

امسال اتفاقای مهمی دررابطه بامنو اون افتاد

بیشتر از خودت بگوچه چیزی باعث میشع رفیق نداشته باشی

بعد اینطوریم نبودم که خودمو کوچیک کنما، دیگه پیگیرطرف نشدم هرچند الان دوباره همکلاسیمه حس میکنم حرف پشتمه

ولی.. نقطه ضعف نشون ندادم

نمیدونم جریان ینفر بود که خب.. یه ساله میشناختمش و یعنی یه ساله الانم باهاش همکلاسیم.. دیدم آدم خوبی ...

به کسی نگو میای دوست شیم؟

بگو راستی فلانی شمارت بده داشته باشم

اونم یا اخلاقش باهات نمیخونه یا چون افراد زیادی دورشن فکر کرده فرد خاصیه

منم مثل تو ساکت و محتاطم و با دوستای مثل خودم میگردم و کلی کیف میکنم

وقتی یکی ازت دور میشه دیگه نزدیکش نشو

🪸🐠🫧

به کسی نگو میای دوست شیم؟بگو راستی فلانی شمارت بده داشته باشماونم یا اخلاقش باهات نمیخونه یا چون افر ...

دورنشد که من دوباره یه کاری کردم که.. سرزنش کنین فکرکنم 🙁

رفتم امسال به دوستش گفتم: پارسال فلانی یه حرکتی زدو من به خودم شک کردم حس کردم دارم ارزش خودمو میارم پایین بخاطرهمین میخام بهش یه فرصت بدم درمورد احساساتش فکرکنه

خلاصه اومدن سرکلاس گفتن بایه پسردیگست. گفتم ولکن منم نمیتونم باکسی ارتباط برقرارکنم، (دلیل اینکه باخودِطرف حرف نمیزنم رو بفهمه و بهش بگه)

روز بعدش زنگ ورزش دوستش گفت چیشد گفتی میخایی بهش یه فرصت بدی؟ قشنگ هم خودم دیدم وایساده بود میخاست ببینه چیمییگم

گفتم ولش کن دیگه.. توگفتی ازیه پسردیگه خوشش میاد گفتش اون جورنشد دیگه

خلاصه توکلاس حرفش شد یهویی طرف بی مقدمه بهم گفت نه اصلا من بادختر هستم نه با پسر 😐

به کسی نگو میای دوست شیم؟بگو راستی فلانی شمارت بده داشته باشماونم یا اخلاقش باهات نمیخونه یا چون افر ...

جوابش این بود فقط.

من باهمه دوستم و به کسی شماره نمیدم،

من نه بادختر هستم نه با پسرا (که نمیدونم چه فکری کرده)

اخرین جمله‌اش هم این بود ماهمکلاسی هستیم (یعنی من دوستت نیستم) من نمیدونم توچه فکری درموردم میکنی

تواین موقعیت ها میدونی چیکارکردم؟

ساکت موندم.. یا فقط لبخند زدم و گفتم چشم همین!!

جوابش این بود فقط.من باهمه دوستم و به کسی شماره نمیدم،من نه بادختر هستم نه با پسرا (که نمیدونم چه فک ...

چقدر دختر چندشه

این فاز گنگ برداشته فکر کرده خفن مدرسس

خوب جوابش دادی ولش کن

کسی شبیه خودت تو کلاستون نیست؟

🪸🐠🫧

چقدر دختر چندشهاین فاز گنگ برداشته فکر کرده خفن مدرسسخوب جوابش دادی ولش کنکسی شبیه خودت تو کلاستون ن ...

چندش نیست میدونی.. اون نمیخواست منو ناراحت کنه همین شاید دیده من صدمه دیدم

نه نیسش من بغل دستی ندارم