من خودم چند شب پیش پسرخالم داشت تعریف میکرد یه عروسی که رفته بودیم تو بخش مردونه پسرخاله مو عموهامو پدرمو داییام پسر عمه هامو شوهر عمم پیش هم بودن شام که اوردن عموم گفته عه چرا ماست نیست به پسر عمم پول داده گفته بدو سریع از اون وره خیابون یه ماست بخر بیار🤣🤣🤣
خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زنداداشم تو عروسیش با ما خیلی دعوا کرد بیخود و بی جهت ما هم ۶ تا خواهریم هیچ کدوم زبون نداریم هر چی دلش خواست به ما گفت ما هیچی نگفتیم حتی خواهرم گریه کرد بعد موقع رقص تکی عروس پاش پیچ خورد ترک برداشت وسط عروسی رفت بیمارستان پاشو گچ گرفتن نکبتو می گفت خواهرات منو چشم زدن🤦♀️🚶♀️
منو یاده مادرمو خاله هام انداختید اوناهم بی زبونن خیلی بده کلا داییهامم اینطوریت بگو آخه تو چی داری ...
۳ تا عروس داریم خیلی اذیتمون کردن از ترسمون چیزی هم نمیتونیم بگیم مامانم میگه مردم بشنون میگن چطور هر سه تاش بدن ؟ اما من فکر میکنم اونا از بی زبونی ما سواستفاده میکنن در هر صورت خدا بالاسره دیگه داره می بینه به موقع انشالله