2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات عروسیتون یا عروسیایی که رفتین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 25 پست
تو عروسی خواهر عروس به خاطر بچه اش که با بچه یکی از مهمونا دعوا افتاده بودن با ی خانمی دعواش شد کتک ...

😶

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
منم تو عروسی عموم کفش پاشنه بلند پوشیدم از درد پا کفش در اوردم پا برهنه رو آسفالت راه میرفتم

🤕😂🚶‍♀️صاف راه میرفتی؟من کف پاهام بود تا یه ماه عین اردک راه میرفتم رو پنجه

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دقیقا منم همین طور . میخوام خودم یه کرم بخرم با رز و ریمل

عروسیایی اخیرو خودم ارایش میکنم خیلیم راضیم 

الکیم هزینه نمیکنم دیگه پول ب ارایشگر نمیدم

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

عروسی ما غذا خوب بود و پرسیهر پرس یه سیخ جوجه یه کوبیده ، سالاد و ماست و نوشابه چند روز بعد از ما عر ...

حیف عپوم تو عروسیت نبود اتو عروسیتون ماست داده بودید😂

🤕😂🚶‍♀️صاف راه میرفتی؟من کف پاهام بود تا یه ماه عین اردک راه میرفتم رو پنجه

من فقط شب عروسی کفش پاشنه بلند پوشیدم تو بقیش نه بخاطر همین سریع خوب شدم😄

زنداداشم تو عروسیش با ما خیلی دعوا کرد بیخود و بی جهت ما هم ۶ تا خواهریم هیچ کدوم زبون نداریم هر چی دلش خواست به ما گفت ما هیچی نگفتیم حتی خواهرم گریه کرد بعد موقع رقص تکی عروس پاش پیچ خورد ترک برداشت وسط عروسی رفت بیمارستان پاشو گچ گرفتن نکبتو می گفت خواهرات منو چشم زدن🤦‍♀️🚶‍♀️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

زنداداشم تو عروسیش با ما خیلی دعوا کرد بیخود و بی جهت ما هم ۶ تا خواهریم هیچ کدوم زبون نداریم هر چی ...

منو یاده مادرمو خاله هام انداختید اوناهم بی زبونن خیلی بده کلا داییهامم اینطوریت 

بگو آخه تو چی داری که چشم بخوری

چه کرمی برا عروسی خوبه من چیزی ندارم درحد ضد آفتاب و به‌به کرم و یه رژ

من گابرینی گرفتم

رژ هم مایع گرفتم 

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

منو یاده مادرمو خاله هام انداختید اوناهم بی زبونن خیلی بده کلا داییهامم اینطوریت بگو آخه تو چی داری ...

۳ تا عروس داریم خیلی اذیتمون کردن از ترسمون چیزی هم نمیتونیم بگیم مامانم میگه مردم بشنون میگن چطور هر سه تاش بدن ؟ اما من فکر میکنم اونا از بی زبونی ما سواستفاده میکنن در هر صورت خدا بالاسره دیگه داره می بینه به موقع انشالله

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀