من خودم چند شب پیش پسرخالم داشت تعریف میکرد یه عروسی که رفته بودیم تو بخش مردونه پسرخاله مو عموهامو پدرمو داییام پسر عمه هامو شوهر عمم پیش هم بودن شام که اوردن عموم گفته عه چرا ماست نیست به پسر عمم پول داده گفته بدو سریع از اون وره خیابون یه ماست بخر بیار🤣🤣🤣
خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بچه بودم نامزدی دختر داییم بود اسمش راضیه اس و ی خاله دارم لباس راضیه رو پوشیده بود🤣🤣🤣 بعد ماره شد پیش همه داد زدم وااای راضیه میکشتت لباسشو پاره کردی خالن رفت دیگ نیومد😂😂😂😂
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
بچه بودم نامزدی دختر داییم بود اسمش راضیه اس و ی خاله دارم لباس راضیه رو پوشیده بود🤣🤣🤣 بعد ماره ش ...
پاره*
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
تابستون عروسی پسر عمم بود ۲ شبانه با کفش پاشنه بلند رقصیدم آخر عروسی پاهام تاول زده بود وحشتناک کارم به دکتر کشید از اون به بعد هیچ وقت کفش پاشنه بلند نپوشیدم😂🤕💔
شب عروسیم طبقه بالای خونه پدرشوهرم مردونه بود که البته قرار بود خونه ما هم باشه بعد رفتن همه همسرم اومد لباس منو دربیاره که عوض کنم نیمه لخت برادرشوهرم درو باز کرد اومد تو تا مارو دید فوری برگشت رفت 😂 من آب شدم از خجالت شوهرمم رفت باهاش دعوا کرد که چرا یهو میای تو گفت به خدا حواسم نبود از بس امروز هی اومدیم اونجا و رفتیم
مادر داماد سر لج بازی سرتاپا سیاه پوشید و با اخم نشسته بود ،هر کس بهش تبریک می گفت داد می زد یه وضع بود آبروی پسرش برد هرچی التماس می کردند آروم تر بدتر می کرد