2777
2789

بعد دزدی گوشیم دارم دیوانه میشم . اصلا همش شکست هام میاد جلو چشمم 

عصرام به تلف کردن وقت میگذره . من دوست ندارم این بیهودگی رو 

گوشیم یادم میاد . کلاس کامپیوتر که استادش اصلا جواب نمیده امتحان بریم بدهیم . شکست های پی در پی یادم میاد . موندم چکار کنم دیگه. به کی مشاوره بدهم اصلا مراجع ندارم . پول نمیدن ... 

پس من چکار کنم درس که هیچ . گوشیم که هیچ که مال من بود . پس من چه راهی رو برم که امیدی توی اون باشه . خدایا دارم کم میارم ...  جدیدا یه مرکز مشاوره گفت بیا مراجع داریم اون هم گوشیو برنمیدارن . موندم آخه چرا ... پس من چکار کنم که آخری داشته باشه . حتی اول هم نداره 

خدایا حرفام قلمبه شده تو گلوم و من چکار کنم . تو بگو چه راهی چه کاری . من نمیخوام اینقدر سرد روزام بگذره 

البته بگم خداروشکر صبح ها سرکارم اما خب اونجا هم که یه همکار همصحبت برا پنج دقیقه ندارم درد و دل کنم . کمکم کنن . خونه هم که پدر مادرم پیرن همش دعا میخونن و اخبار 

هیچ کلاس هنری ای نرفتم . هیچ کار مهمی نکردم ... به نقاشی علاقه دارم اما برم و تهش مثل بقیه پس چی  و موارد هنر دیگه 

تزو خدا بگین چکار کنم ... من دوست ندارم وقتم و عمرم اینطور پوچ تموم بشه . من الان پوچ پوچم

خواهش می کنم چیزی بگین شاید من هم یه راهی یه امیدی تو دلم روشن شد . ترو خدا 

ممنون 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونی از اسنپ قسطی گوشی بخری؟؟

مامانم برام خرید . قسطی بهش پولشو میدم

مشکلم گوشی نیست دیگه . هدف صفر بودنه

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چرا حضوری نمیری مراکز مشاوره و تقاضای کار نمیدی؟

رفتم . همه جا مراجع خودت باید ببری

مامانم برام خرید . قسطی بهش پولشو میدممشکلم گوشی نیست دیگه . هدف صفر بودنه

آها.تو این مشاوره تلفنی ها مثل همکده یا اسنپ درخواست بده.هر جا میتونی درخواست و رزومه بده.مدرسه هم هم زیاد میخوان.صد جا بده تا یکی خوب از آب دربیاد

آها.تو این مشاوره تلفنی ها مثل همکده یا اسنپ درخواست بده.هر جا میتونی درخواست و رزومه بده.مدرسه هم ه ...

همکده ثبت نام نکردم . اسنپ ثبت نام کردیم خبری نشد ...

خیلی ناامیدم . انگار کل دنیات فروبپاشه الان منم 

هیچ جا حس خوب ندارم . فکر و خیال منو احاطه کرده .  شکست ها و مخصوصا اون گوشیم ... 

دیگه اینو باورم نمیشه

کاش دنیای  من زود تموم شه

دیگه ب اون گوشیت هم فکر نکن.ذهنت و منحرف کن.بذا فراموشش کنی

سختمه چون تمام شکست هام میاد . کم آوردم 

همه چی اذیتم می کنه