2777
2789

سلام.خواهش میکنم ازتون اگه تجربه ای دارید یا اطلاعاتی دارید بهم بگید

من ۲۸ سالمه و ۱۰ ساله که تخمدان پلی کیستیک دارم.تیروئیدمم گاهی نرماله گاهی کم کار که با قرص کنترلش میکنم.

مهر ماه رفتم دکتر بهم یه دوره سه ماهه قرص ضد بارداری سیبل و اسپیرونولاکتون داد.این سه ماه خوردم پریودام منظم بود.

برای قند و تیروئیدم تحت نظر دکترم و روزی یه دونه لووتیروکسین‌و متفورمین میخورم.

جدیدا آزمایش دادم قند ناشتام ۱۰۰ بود.دکتر زنانم گفت نه اقدام نکن قندت بالاست و دوباره یه دوره ی دیگه همین قرصا رو داد.

الان میخوام برم یه دکتر دیگه و بهش بگم که میخوام باردار بشم.چون شرایطم طوریه که هرچه زودتر باید باردار بشم همچنین از دیر شدن بچه میترسم.

به نظرتون با این شرایط اگه دکتر بهم قرصای باروری بده باردار میشم؟

قندت تو بارداری بالاتر میره و قندم ک میدونی خیلی خطرناکه توبارداری به حرف دکترت گوش کن اول قندت رو د ...

اگه حین اقدام قندمم بیارم پایین چی؟

مثلا اقدام کنم و در کنارش قرصای قندمم بخورم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرت دکترای دیگه هم همین حرف رو میزنن؟یا اجازه ی اقدام میدن؟

حالا ضرر نداره پیش یه ماما یا متخصص ویزیت بشی ولی بنظرم اول مشکلی داری حل کنی بهتره چون همینجوری آدم تو بارداری هزار درد میگیره حالا خودتم مریض باشی فک کن چی میشه