2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 164711 بازدید | 795 پست
داره با حرفاش بازیت میده میخواد عذاب وجدان بده بهت ولی برای نکه داشتنت تلاشی نداره میخواد خودت بمونی ...

گفت یکسال لااقل صبرکن تا به درامد ثابتی برسم..حالا من یکسالم صبرکنم این حرکتی ازخودش نمیزنه بازم🚶‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم این آقا پسر همسن داداش منه و برادر منم الان بیاد بگه زن میخوام یا بریم خواستگاری ما جدی نمیگیریمش چون سربازیش تازه تموم شده و خونه اش در حال ساخته و کارش رو تازه راه انداخته در آمدی نداره پس شاید ایشون هم حق داشته باشه بگه فعلا نمیتونم پا پیش بذارم و اگه بخوای به پاش بمونی ممکنه حدودا ۳ تا ۴ سال معطل بشی ....

فاروس:فانوس دریایی😊
باهاش رابطه که نداشتی آره؟اگه نداشتی بزارش کنار عین آب خوردن:)

نه رابطه نداشتیم اصلا دست بهمم نمیزد خداییش

ولی خب برام جلوهم نیومد گفت یکسال صبرکن تا به درامد ثابت برسم ولی حس میکنم بازم الکی گفته

نه رابطه نداشتیم اصلا دست بهمم نمیزد خداییشولی خب برام جلوهم نیومد گفت یکسال صبرکن تا به درامد ثابت ...

بازیت داده خواهرم:)

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

ببین عزیزم این آقا پسر همسن داداش منه و برادر منم الان بیاد بگه زن میخوام یا بریم خواستگاری ما جدی ن ...

درسته منم میگم لااقل دلمو قرص کنه که باهام میمونه اما اینطورکه برخوردکرد که اره برو شوهرکن واینا انگار دوسم نداره و براش سرگرمی هستم

بعدم میشه ادم نامزد بمونه تا موقعش برسه😕

گفت یکسال لااقل صبرکن تا به درامد ثابتی برسم..حالا من یکسالم صبرکنم این حرکتی ازخودش نمیزنه بازم🚶‍♀ ...

داره چرت میگه شوهرم وقتی آمد خواستگاریم که حقوقش ماهی پنج تومن بود اونم نه ثابت بلکه متغیر سربازی هم نرفته بود نه خونه داشت نه ماشین نه هیچی برای اینکه از دستم نده امد جلو ولی خب سه سالی الاف شدیم خانوادم مخالفت کردن و تو این سه سال خودشو کشید بالا

درسته منم میگم لااقل دلمو قرص کنه که باهام میمونه اما اینطورکه برخوردکرد که اره برو شوهرکن واینا انگ ...

ولی همین انتظار خیلی سخته و باعث خیلی از اختلاف ها ... بنظرم منطقی فکر کن بد نیست با یه مشاور مشورت کنی تا راهنماییت کنه زندگیتو خراب نکن و فرصت های پیش روت رو جدی بگیر درست انتخاب کن تا یه عمر آرامش داشته باشی 

فاروس:فانوس دریایی😊
داره چرت میگه شوهرم وقتی آمد خواستگاریم که حقوقش ماهی پنج تومن بود اونم نه ثابت بلکه متغیر سربازی هم ...

بعدم که بهش گفتم مامانم میگه رابطتونو تموم کنین(مامانم خبرداره ار رابطمون) و میگه شماها بدردهم نمیخورین بهش برمیخوره میگه خودت حتما یه کرمی ریختی که اینارومیگه ازمن بدگفتی

خب مامانم حق داره بگه یکسالونیمه باهاشم هیچکاری نکرده 

درسته منم میگم لااقل دلمو قرص کنه که باهام میمونه اما اینطورکه برخوردکرد که اره برو شوهرکن واینا انگ ...

انگاردوست نداره؟؟

یعنی هنوز شک داری که رابطه برای این آدم فقط سرگرمیه؟ 

بلاکش کن بره گمشه 

اگر خودتو گول بزنی که نه یه فرصت بهش بدمو

نه این الان وصع مالیش خوب نیستو

نه این جدی نگرفته که برام خواستگار اومده و.... 

دیگه مقصر خودتی

اسکرین شات نخوندم. فقط متن تاپیک رو خوندم.

سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا راجب مسائل مهم باید با خنده و شوخی صحبت کنی؟

شوخی میکنی اونم شوخی میگیره.

در ضمن مگه شما حق انتخاب نداری؟ یعنی چی سمجه بابام هم راضیه؟ به پسره بگو فلانی اگه جدی هستی من خواستگارام رو رد کنم، تا زمانی هم که بگی منتظرت میمونم. اما اگه جدی نیستی به من بگو تکلیف خودم رو بدونم.

بر اساس جوابش راهت رو مشخص کن. 

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

چه پرروعه توام نباید با خنده میگفتی که اونم جرعت نکنه بندازه به مسخره بازی

من جدی و حضوری ب رلم گفتم اونم راحت گفت میخاستی رد نکنی از الان ب بعدم هرکی اومد برو منم کات کردم باهاش