2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184029 بازدید | 851 پست
خواستگار دارم زن عموم معرفی کرده من نمیخوام دوسندارم سنتیاون احمقو دوس داشتم که بهم گفت اگ میخوایی ب ...

منم با شوهرم سنتی ازدواج کردم.اون دوست پسر احمقم هم به من گفت اگه فکر میکنی خوشبخت میشی برو.ولی شوهرم روز خواستگاری با اینکه یه خواستگار سنتی بود اما بخاطر من خودش رو به آب و آتیش زد.مادرش با پدرم سر تعداد مهمون توافق نداشتن،همسرم اومد کنار بابام نشست آروم گفت هرچی شما بگید من قبول میکنم نذارید جو متشنج بشه.من باید بپذیرم که پذیرفتم‌ رو چشمم. خرید اثاث بزرگ هم باز مادرش میگفت پسرم توان خرید نداره چون خونه خریده،باید کل جهاز رو خودتون بدین. اما بازم شوهرم به بابام گفت وام میگیرم جورش میکنم.بابام هم وقتی دبد پسر خوبیه گفت نه لازم نیست تو اثاث بخری،بهترین جهزیه رو به دخترم میدم.ببین اسی عزیز حرفم اینه،میخوام بگم اون طرفم که اونجوری دم از عاشقی میزد کشید کنار و بی تفاوت بود اما شوهرم که یه خواستگار سنتی بود اینجور خودشو به آب و آتیش زد برام.هم مادرشو ساکت کرد هم بابامو راضی کرد.ادما اینجوری ان گلم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا اینطور نیست خودم بعد دوسال دوستی با شوهرم ازدواج کردم تماااام دوستام با دوست پسرشون ازدواج کردن

بله ولی همیشه هم اینجوری نیست 

هشتاد درصد پسرا سواستفاده و علاف میکنن آخر نمیان جدی کنن متاسفانه نمیشه تو این زمونه که طرف با هزار نفر رفاقت می‌کنه به کسی اعتماد کرد

نه نگفته بودمیخوادبیاد خواستگاری فقط گفته بود دوسم داره۲۶ سالشه

قربون صدقه  رفتن که کار همشون چقد تو ساده ای وقتی تو این مدت هیچ اقدامی نکرده خودت باید می‌فهمیدی دیگه 

تو ام یه گوشه نگه داشته برا سرگرمی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خدایی من اگه پسر بودم و با دختری بودم تو رابطه و حتی خیلیم همو دوس داشتیماگه بهم میگفت خاستگار دارم ...

پ چیکار کنه به امید یه الدنگ که قصد ازدواج نداره خواستگارشو رد کنه که چی بشه 

داشتن خواستگار برا یه دختر چیز عادیه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
کارت خیلی زشت بوده دیگه.مگه خدایی که بنده هاش و آزمایش می کنی.کاش با خانواده مشورت می کردی قبل این ح ...

ما خیلی راحت حرف میزدیم اصن و ابدا آزمایشی در کار نبود اون گفت مشکلی برام پیش اومده شما دختر دم بختی نمیتونم الکی الاف کنمت شاید بغیر از من کسی بیاد خواستگاریت منم مابین حرفهاش گفتم اتفاقا کسی اومد ولی بخاطرت رد کردم چون نامردی هستش .چرا قضاوت میکنی حماقت سرتاپاته که نمیفهمی چطور با انسان ها صحبت کنی!

یکی از پسرای فامیل نزدیک با دختری دوست شده بود مجازی بود بیشتر بهش هم گفته بود که این صرفا یه رابطه ی دوستیه خیلی کم همو میدیدن دختره خواستگار براش اومد اومد به این پسر گفت پسر هم گفت من قصدم ازدواج نیست اگر خوبه قبول کندختر هم با خواستگارش ازدواج کرد

از دختره بدش نمیومد ولی ملاکاش براش ازدواج چیزای دیگه ای بود

عزیز فقط دنبال وقت گذرونی بوده و دیگه سیر شده ۸۰درصدشون حرفاشون دروغه و دنبال حال هستن.اگه خواستگار خوب داری برو دنبال زندگیت اگه ناچار بشه بیاد هم دوامی نداره.وگرنه باید الان به جای رفتنی شدی بگه غلط میکنه کسی بخواد بیاد من فردا شب با خانواده اونجاییبم