2777
2789
از حضرت عباس بخواه❤️🙂ردت نمیکنه

۲۵سسالم اولین بارفتم درخونشون۲ماه قبل التماسشون کردم ازاقام حسین خاستم توحرم ک بودیم بخابم قاصدفرستادن ک برو گوشواره هاتوجفتشو درس کن ومن رفتم توخاب درستشون کردم کنارخونمو بود

ودرواقعیت گفتن بایدبری پیش یه سید ک ماماقدیمیه رفتم گف هردوتخمدانت سالم عالی امادگی بالایی داریدبرای بچه داشتن و۱ماه گذشته ازاون موقع 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

وای همه میگن م داره😂کارمنده؟ اخلاق و رفتارش چطوره دوسم داره؟مذهبیه؟الف و م به ز حس دارن؟

مذهبی زیاد نیس 

کارمند نه 

الف اره م نه

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۵سسالم اولین بارفتم درخونشون۲ماه قبل التماسشون کردم ازاقام حسین خاستم توحرم ک بودیم بخابم قاصدفرستا ...

میشههه شک نکن 

نذر امام رضا هم بکن 

شک نکن دست خالی برنمیگردی

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

میشههه شک نکن نذر امام رضا هم بکن شک نکن دست خالی برنمیگردی

اره دست دردنکنه ب امیدورزی ک بیام تاپیک بزنم توم بیای بگی زخیرت میکنم گلم خبربدم یردز بهت

شوهرم چرا سالهاست دنبال تغییرشغله ولی نمبشه همجابن بسته انگاربراش

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

مرسی خوشگلم همسرم در کل چجور ادمیه؟عشق و محبت نسبت بم داره؟

اره 

ادم ساکت و خوبیه

اره دست دردنکنه ب امیدورزی ک بیام تاپیک بزنم توم بیای بگی زخیرت میکنم گلم خبربدم یردز بهتشوهرم چرا س ...

سوره یوسف بنویس بزار لای درز دیوار شغل براش پیدا میش

اره دست دردنکنه ب امیدورزی ک بیام تاپیک بزنم توم بیای بگی زخیرت میکنم گلم خبربدم یردز بهتشوهرم چرا س ...

ایشالله عزیزدلم❤️❤️❤️❤️

همه میگن ساکت و صبور و ارومه اون وقت برعکس من میشه که ☺☺😂اخه خودم خیلی پر جنب و جوشم

همیشه دوتا ساکت که باهم اوکی نمیشم😂

اره هیچ وقت دوتا آتیش و دوتا آب یه جا نمیشن اخه میدونی چیه حس می کنم اون وقت حوصلم سر میره😂😂

😂😂😂

من که وحشیم 

خدا کنه یه ادم. بی زبون گیرم بیاد

😂😂😂من که وحشیم خدا کنه یه ادم. بی زبون گیرم بیاد

همیشه برعکس میشه 

من یه دوست دارم فوق العاده آروم و ساکت یه شوهر پرانرژی و شلوغ گیرش اومده 

حالا همه ی حس ششما میگن به من تو با یه فرد آروم و صبور ازدواج میکنی